reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

LayDeek, szkoda. Siłą Cię z nami nie zatrzymamy.
femme, jak lubi to dobrze i dobrze jej idzie. Teraz dzieciaki nie dość, że ortograficznie to i kaligraficznie kuleją. Doba komputerów i smartfonów zbiera żniwa.
Nulini, nie odważyłabym się rodzić w domu. Już widzę panikę mojego i matki...do tego jeszcze sąsiedzi myśleliby, że mnie kto zarzyna :-p

Uświadomiłam sobie właśnie, że zostały nam 3 miesiące i dobra nowina jest taka, że nawet jakby któraś teraz urodziła to dziecko ma ogromne szanse na normalne zdrowe życie. Co prawda niech siedzą jeszcze w cieplutkim te 3 miesiące, ale jest dobrze :-)

reklama
McPearl mój gin na ostatniej wizycie mówił ze jakbym miała regularne skurcze i zacznę rodzic to nie mam się bać bo jestem na takim etapie w którym większość dzieci przeżywa co prawda czeka je długa droga do zdrowia ale żyją więc jakby coś się działo to już nie bać się no dzieci już są duże i rozwinięte i mówił że prxy przekroczeniu u dziecka 1 kg automatycznie dziecko jest w lepszym położeniu juz

SUSEŁ NAPISZ PROSZĘ SWOJE DANE DO LISTY JAKO WIADOMOŚĆ BO MI ZNÓW GDZIEŚ WCIĘŁO :p

Ostatnia edycja:
No to już ponad 1kg kochaniutkiego ciałka :) w tym tyg w ogóle nasze dzieci zaczynają pokrywać się tluszczykiem wyczytałam i juz rozróżnia głosy i zna twoje odgłosy ziewania, burcxenie brzucha, odgłosy trawienne, śmiech i płacz szaleństwo prawda :)

Hahahahahahahahahahahahaha mój brzuch wydaje właśnie odgłosy jakby Stachu puszczał bąki buahaha

Ostatnia edycja:
reklama
LayDeek szkoda, mam nadzieję, że jeszcze zmienisz zdanie.

Emilchen na te bóle tylko jakiś masaż mi pomaga, ale niestety na chwile.
Czasem jak poleże w ciepłej wodzie to mi trochę lepiej.
Ogólnie na moje bóle kręgosłupa nawet ketonal forte mi nie pomagał :-(
Miałam też zastrzyki, profesjonalne masaże i zabiegi fizjoterapeutyczne i nic :-/

Maryśka też jeszcze kilograma nie ma.
W poniedziałek ważyła 887g.

Dzisiaj jak byłam w Intermarche to te czekolady 2 ostatnie były więc widać, że ludzie się na nie rzucają.
Tylko ciekawe czy dlatego, że nowość czy faktycznie takie dobre.
Chociaż ja obstawiam, że dlatego, że w promocji były, a u mnie na wsi rzucają się na wszystko co choćby o 10gr obniżone :p

Do góry