reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Hey, moi oddelegowani a ja od 20 minut Was nadrabiam :) Zaraz muszę wziąć się za sprzątanie bo przecież dziś teściowa przyjeżdża i żeby nie było, że jest sajgon.

KasiekZ w szoku jestem bo mnie od odejścia wód trzymali 12h i mówili, że po tym czasie musieliby dać antybiotyki aby zakażenia nie było. Ordynator był miły i sam się interesował. Widocznie miał gorszy dzień. Co do butelki się nie martw, mojego też karmiły z butelki a potrafił bez problemu ssać pierś.

Megami to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)

Femme ślicznie Twoja córa pisze, ciekawe jak mój będzie w następnym roku.

Agulqa zamówienie dla Robercika zrobione?

Muszę kupić tą Waszą czekoladę bo jeszcze jej nie jadłam.

Femme spoko u mnie nic nie ma :-D dopiero w inie, 15km od domu jest tesco, bieda, lidl. Inter niw wiem nawet :p

Aza nieee :p zla matka ze mnie :p jakos przestalo mnie to krecic ;-) mam kilka stronek otwartych ale problem by kliknac kup teraz ;-)

A ja dalej się zastanawiam czy włosy farbować :p
No, ale jak już kupiłam farbę to zapewne ją nałoże, a najwyżej jutro wygonie Ł po jakiś brąz jak nie wyjdzie :p

Dzieci moje już w przedszkolu.
Młoda podjarana, bo dzisiaj torta dostanie heh.
Młody mnie tylko coś martwi, bo obudził się i aż za spokojnie leżał.
Strasznie przytulaśny był i w ogóle aż za spokojny.
Mam nadzieję, że nic go nie rozbiera.

Ja pół nocy nie spałam, bo Młoda przylazła, obudziła mnie i usnąć nie mogłam :wściekła/y:

Muszę pomyć podłogi i odkurzyć, a tak mi się nie chce, że o mamo...

I jeszcze się zastanawiam, czy do pediatry się dziś nie przejść, bo znowu Tośka zgrzyta zębami i do tego dziś w nocy cherlała :wściekła/y:

A na dobitkę mąż mnie tak od wczoraj wieczora wkur.wia, że mam ochotę go zabić, humorków mu się zachciewa!!! :wściekła/y:

agulqa tez tak mam ,ale dziś się przemogłam i zaczęłam kupować,bo w grudniu chcę mieć wszystko,a czas zapierdziela a wiadomo później święta itp. więc z kasą jeszcze gorzej będzie :-p
wczoraj wieczorem byłam u babci mieszka z ciotką i jak mnie napadły za imię Gniewko to,aż się zdenerwowałam_"co za imię,krzywdę dziecku zrobię,będzie się wstydził jak urośnie,a w ogóle to nie ma takiego świętego" itp. a ja do nich,że moga sobie gadać ile chcą my imienia nie zmienimy,bo nam sie podoba i jest fajne i oryginalne:tak:niby wiem,że nie musi się im imię podobać,ale ciśnienie i tak mi podniosły nawet nie tym,że im się nie podoba tylko tym,ze one muszą mi przemówic do rozsądku :szok:

Witam z rana

U mnie noc do dupy co prawda nie posinisły mi nogi ale za to około 1:30 zgaga wyrwała mnie ze snu i 2h z nią walczylam masacra jak paliło :/

Agulqa_b ja wiem ze prxy 500g mi chodziło o to ze przekraczając 1kg szanse maluszków są automatycznie dużo większe.

Megami sto lat z okazji rocznicy!

Femme u mnie też nie ma intermatche choć bardziej ubolewam z braku Ikei ;(

Matko jak mi się tylko z wyra nie chce ruszyć

Nulini moze ciazowe hormony go dopadly?

Bada ja musze tez pokupowac. Ł mi glowe suszy ze mam kupic bo musi wiedziec ile kasy zostalo i ile ma zarobic jeszcze ;-)
Co do cioci i babci tooo masakra :p wkurza mnie zawsze takie gadanie tez... dobrze ze one swoim dzieciom krzywdy nie zrobily. A co do swietego to ja tez nie wiem czy jest sw. Robert i mam to gdzies ;-)

Doggi wiem wiem ;-) tak chcialam madra udac ;-)

Megami udanej rocznicy!
A ja spałam wczoraj i dziś już dobrze. Nie obudziłam się w nocy. Bo wcześniej kilka nocy wstawalam o 2 i przez dwie godziny nie mogłam zasnąć. A to u mnie bardzo dziwne bo normalnie to przykładam głowę do poduszki i już śpię. W każdym bądź razie wszystko wróciło do normy.

reklama
Bada olej je ciepłym moczem.
Ja sie też nasłuchałam przy Tymonie, że co to za imię i, że dziecko krzywdzimy, ale miałam to w d, bo mi i Ł się to imię podobało.
Też sie wkurzałam wiadomo, ale i tak zrobiliśmy tak jak my chcieliśmy.
A co do świętego to u nas przed chrztem ksiądz wypalił "Tymon? Co to za imię, przecież nie ma takiego świętego", a Ł mu na to powiedział, że nasz będzie pierwszy i kiecol się zamknął.

Megami udanego świętowania:)

Do góry