reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Od kilku dni też chodzę i szukam bo myślę, że coś gdzieś mi jedzie...teraz kot się załatwia na dworze, ale jak robi w domu to dla mnie jakaś masakra.
Właśnie zjadłam 2 batoniki, ale jakoś mnie to nie satysfakcjonuje. Chciałam się na placek princessa, dzisiaj miała być dostawa. Ale jakoś w sklepie nie było :-(

Zaparcia to mam jak biorę żelazo i jak przesadzę z czekoladą...jak się najem jabłek to nie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nawet was nie nadrabiam gaduly! :p :-D

Ja cały dzień z mamą spędziłam ;-)
Teraz godzinę z córką przy pisaniu siedziałam i jeszcze jakieś pół przed nami... Wykoncze się nerwowo przy tym... :p

Agulqa dobre z tą wodą :-D

My właśnie z zakupów wróciliśmy.
Młoda ma jutro w przedszkolu urodziny wyprawiane więc jakieś cukierki jej kupiłam żeby miała czym poczestować dzieci.
Będzie też tort i upominek więc młoda już całą podekscytowana chodzi.
Kupiłam KarmeLove Wedla z solonymi orzeszkami i jutro będę ucztować :-D

Megami, szczerze? W dupie bym miała, że położne czy lekarze są pod ręką, powaliło ich, żeby tyle czasu się wstrzymywać z cesarką :wściekła/y: Przecież tak długi poród skrajnie wykańcza organizm :wściekła/y:

Doggi
, Ty to masz wesoło :-D

Mam w domu jabłka - MUTANTY i po jednym jestem nażarta pod korek...

Nulini, rzecz w tym, że babeczka wykończona nie była ;) Ale takie cuda tylko w Hameryce. W PL nikt by tyle nie czekał, nawet, gdyby to było bezpieczne.

Działa Wam FB? Tylko u mnie problem? :dry:

Kupiłam KarmeLove Wedla z solonymi orzeszkami i jutro będę ucztować :-D

TWARDZIELKA! :szok: Ja otwieram już w drzwiach sklepu :-D

femme, no właśnie końca tego jabłka nie widać :-D

Megami, choćbym nie wiem, ile sił w sobie miała, to nie pozwoliłabym, żeby mnie tyle męczyli, bo... KAŻDA MINUTA w szpitalu to dla mnie udręka, chciałabym wejść, urodzić, odbębnić te 2-3 dni i DO DOMKU! :-D

reklama
No dokładnie! Ale babeczka rodziła w domu, więc pewnie jest wdzięczna, że bez powodu (przy niebezpieczeństwie, chyba nikt normalny by nie ryzykował :confused: ) nie wygonili jej do szpitala ;-)
Choć jestem mega za fizjologią i naturalnością, to 40h patrząc na wcześniejsze przejścia, też bym nie wytrzymała :-D Ale w domu nie rodziłam, może tam tak sił się nie traci.

Facebook powrócił! Alleluja!

Do góry