Moja teściowa jest szalona. Wpada przed chwilą do mnie i mówi "ja wiem ze nie miałam nic już kupować dla Oli i stacha ale się powstrzymać nie mogłam" i patrze a tam sterta rzeczy dla Oli spodnie narciarskie i kurtka "bo przecież w tym roku ja będę uczyła jeździć" poza tym kilka bluzeczek i spodni "byłam w kapallahu i takie ładne ze wzięłam" i dla Stacha kombinezon fajny cieplutki z polarem w środku "przecież tego nie będziesz miała po kim mieć bo na zimę wszystkie dzieciaki miały około pół roku no i przy okazji wzięłam tez spach, body i takie tam jak nie będziesz chciała to zwrócę" a co ja mam nie chcieć zawsze się przyda
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Doggi super moja teściowa tez tego typu kobitka ;-) fajna sprawa taka teściowa
Alecta hahaha dobre z tymi sepami
Chyba jestem jedyną osobą której ta czekolada nie podchodzi
Alecta hahaha dobre z tymi sepami
Chyba jestem jedyną osobą której ta czekolada nie podchodzi
femme fatal
Mama Ninki :)
Idę robić popcorn
I kończyć pisać literki z Niną... (zwariuje)
I kończyć pisać literki z Niną... (zwariuje)
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi daj meza i tesciowa na tydzien :-) toz to skarby z ta kasa i prezentami ;-)
Alecta tez zawsze po kryjomu wpieprzam ;-)
Alecta tez zawsze po kryjomu wpieprzam ;-)
Nulini hehe nie było tak źle
Sprite moje dokładnie tak samo! Do tej pory kopało ładnie u góry, wypychało brzuch, po bokach czułam, a od chyba 3 dni gdzieś tam na dole - o wiele słabiej czuję, trochę jakby się przekręca, z rzadka kopnie ale nie mam mojego falującego brzucha ehh :-(
femme nie żartuj, żeby aż tyle zadawali ćwiczeń z pisania tym maluchom?? Wiedziałam, że dzieci są obciążone ale to jakaś masakra, no zdecydowanie przeginają
Czy Was też bolą plecy tak strasznie?? To tak mnie boli kręgosłup u góry, w części piersiowej, że nie mogę ani siedzieć ani leżeć, jedynie chodzenie daje trochę ulgi, ale ile można chodzić?? Macie jakieś sposoby, może jakieś delikatne ćwiczenia są na to?
Sprite moje dokładnie tak samo! Do tej pory kopało ładnie u góry, wypychało brzuch, po bokach czułam, a od chyba 3 dni gdzieś tam na dole - o wiele słabiej czuję, trochę jakby się przekręca, z rzadka kopnie ale nie mam mojego falującego brzucha ehh :-(
femme nie żartuj, żeby aż tyle zadawali ćwiczeń z pisania tym maluchom?? Wiedziałam, że dzieci są obciążone ale to jakaś masakra, no zdecydowanie przeginają
Czy Was też bolą plecy tak strasznie?? To tak mnie boli kręgosłup u góry, w części piersiowej, że nie mogę ani siedzieć ani leżeć, jedynie chodzenie daje trochę ulgi, ale ile można chodzić?? Macie jakieś sposoby, może jakieś delikatne ćwiczenia są na to?
reklama