reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Tyle tu piszemy o wyprawce. Serio polecam osobny wątek Wyprawkowy jak mialysmy na roku 2012:) Moglybysmy wpisywac tam listy. Pisac co sie przydalo a co nie. Co do szpitala itp.

Zasypek nie mialam.Nic nie uzywalam jak dziewczyny.Nawet w szpitalu zakazali.W razie czego uzywalam bepanthenu. Podgrzewacz polecalam wam Aventu jako podgrzewacz termos 2w1 nie wymaga prądu. Karmilam piersia ale przydal sie na potem na wypady bo tez na sloiczki idealny. Sterylizatora nie uzywalam wiec sprzedalam sąsiadce.

Katarek jak pisze Nulini jest super! Meczylam sie frida az szwagierka powiedziala mi o tym cudzie:)

reklama
Kasiekz no można stworzyć tylko ja z telefonu mię mogę więc możesz ty zrobić jak jesteś na kompie (mój komp umarł tzn monitor umarł i czekam wciąż na nowy :( )

Nulini tutaj to lipa w zgc żadnego nawet małego sklepu dziecięcego a przynajmniej ja nie znalazłam wiec musze szukać gdzieś w okolicy coś jelenia góra, Wrocław, Legnica, lubań itp

Ok zdycham. Szafy zrobione w kuchni (zakuchane mole gdzieś nam się zaległy wiec wszystko trzeba było wyrzucić i umyć), tiramisu zrobione, sałatka warzywna zrobiona, cebulka z cukrem na maśle usmazona do quasadilli wiec mogę zacząć sprzątać salon ale to chyba jutro bo mój krzyż mnie rozwala :/

Co do Katarku to chyba odkurzacz musi mieć regulację mocy. Ale koleżanka z kwietniówek do sprężarki podłączała chyba nawet:-D

Ja żeby użyć katarek musiałabym być chora psychicznie, mam tak wielki odkurzacz że wyjęcie i zmontowane żeby 15sek chodził to by było chore a ja bym na łeb dostała :p

Nulini to mozesz po hurtowniach popatrzec. My mamy np smyka ale jest drogo. Ja jestem za tym bysmy wiekszosc na necie kupili a reszte ubranek czy czegos to moze chociaz czesc jeszcxe w lumpku, od kogos, lub tesco i auchan
nic dziwnego ze sienuciexzyl ze mozna myc :p powiedz mi czy te gluty normalnie do odkurzacza wpadaja? I wlasnie nie osadzaja sie w rurach czy gdzies ?

Tasia tez myslalam o tej mocy wlasnie ;-) moj na maksie ma chyba 2200

Doggi katarku uzywalam jak mloda byla chora. Wowczas odkurzacz byl na wierzchu:) Ale ja i tak odkurzam co dwa dni przy psie.

Gluty latwo sie myje. Nie zostawalo mi nic w srodku:) Po prostu pod kran i elegancko sie przepukuje a po chorobie wlewalam wrzątek zeby wyparzyc i jak juz byl suchy to do szafki.

No właśnie mój też jest do 2200 więc skręcam trochę. A Katarek najlepiej czyścić od razu po użyciu. Najgorzej jak w nocy czyści się na pół-śpiąco i się zapomni albo nie doczyści

reklama
Do góry