reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

hej :) miłej niedzieli. u mnie pogoda super, ale ja mam w planach sprzątanie mieszkania, tak coby za 2 tyg. przyjechać do czystego, a nie od razu do szmatyi i mopa.

łączę się w bólu nieprzespanej nocy :-( nie wiem nawet ile razy wstawałam na siku :-:)-(

reklama
Nulini ja mam gdzies swoja wage ale nie wiem czy uxnas czy u tamtej babci. Bo wszystko ma wszystkim lezy no i w niej baterie wymienic trzeba. W pazdziernikj bedziemh ogarnaic sie u siebke to chyba ja znajde ;-)

Miłej niedzieli :happy2:,pogoda piękna

Gosiane też mam takie uczulenie pod bransoletką,bo nic innego nie noszę,tylko mi wyszło jeszcze w lipcu właśnie wczoraj znów założyłam bo się wygoiło i zobaczymy jak snów wylezie to zdejmuje na stałe

Dziewuszki milej niedzieli wam

Ja muszę trochę chatę ogarnąć no dziś pół imprezka rodzinna Jak pisałam jutro mamy z T drugą rocznicę drugiego ślubu a tesciowa urodziny 51sze to sobie posiadówe robimy wspólną :) tak więc ja znikam choć siły nie mam i skurcze zaczynają męczyć ale ile dam radę zrobię i potem będę tyłek tylko plaszczyć :p

sprite, ja też sobie wysprzątałam przed urlopem, ale już jest straszny syf, w tygodniu zaś mnie czeka ściera i mop :dry:

Ja już zaliczyłam grzybki, nawet męża wyciągnęłam, chociaż on nie cierpi ;-)
Za to Tosia się wdała we mnie, sama już grzyby wynajduje pod liśćmi :-D

Zaraz przygotuję obiadek i dalej się lenimy, lubię takie rozlazłe niedziele :-p

A Gutek szaleje jak najęty, usiąść nie mogę, bo zaraz zaczyna, a mąż się cieszy, że piłkarz :-D

Bada m my też ma mamy rocznicę ślubu 9.09. Teraz już 8 będzie :-)

A jak dziecko się boi odkurzacza? Młodsza córcia się bała nawet dziś nie przepada jak sie odkurza. Ja miałam fridę i czasami ciężko było ściągan do konca a kataurka nie znam.
A czy można dokupić tą końcówkę co wkłada się do noska żeby np dwoje dzieci z niego korzystało?

Ostatnia edycja:
Nulini zazdroszczę rozlazłej niedzieli my dziś imprezkę mamy a mój inteligentny inaczej mąż zamiast sprzątać dom to sobie zarządził sprzątanie GARAŻU... Szkoda ze on mózgu nie ma fajny chłopak byłby z niego :p

reklama
Niech już będzie jutro i ten mój mąż do pracy idzie.
Tak mnie wkurza to jego olewanie mnie, że już słów mi brakuje.
Dzisiaj chciałam z nim o foteliku ogadać - nie da się, bo akurat przyszedł Tymek.
Później Nikola przyszła z jakąś sprawą...

Nie zrozumcie mnie źle - ja wiem, że dzieci są najważniejsze i cieszę się, że Ł poświęca im dużo uwagi, ale ja jestem tu jak piąte koło u wozu.
Nigdy nie ma czasu na chociażby krótką rozmowę za to na telefonie z kimś potrafi ponad godzine gadać.
Wieczorem też nie można pogadać, bo przecież on coś w tv ogląda i świat przestaje dla niego istnieć i żeby mi odpowiedział to muszę się wydrzeć, a wtedy oczywiście jest afera, że co ja się dre..

Wiecie co to chyba nie jest mój weekend po prostu :(
Idę kończyć tą czapkę, bo może chociaż to mi dzisiaj dobrze wyjdzie :(

Do góry