reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Nulini- u mnie nie da rady. Musiałabym odkurzacz odgrzebac. Bo my odkurzacza w ogóle nie używamy, tylko jak sprzatamy samochód wiec raz na ruski rok ;)

reklama
Ja potwierdzam słowa Nulini. U nas Katarek od tygodnia w ciągłym użyciu, a w okresie zimowym był prawie ciągle z nami. W połączeniu z wodą morską dają super efekt. Teraz Dominika już prawie sama sobie wyciąga "glutk"i:-D

Doggi to kiedy dokładnie braliście ten kościelny? Bo u nas też jutro kawa z okazji 7 rocznicy ślubu, choć 8.09 przypada w poniedziałek.

Nulini- u mnie nie da rady. Musiałabym odkurzacz odgrzebac. Bo my odkurzacza w ogóle nie używamy, tylko jak sprzatamy samochód wiec raz na ruski rok ;)

To wiele zmienia :-D

Tasia, ja planuję kupić nowy, bo ten nasz już mega sfatygowany przez te 3 lata używania :-D

agulqa, pod każdy, bo ta końcówka, co się wsadza w odkurzacz, jest stożkowata i wejdzie w różne rozmiary rur :-D

Tutaj strona Katarka Katarek :: Aspirator do nosa-sposoby na katar u dziecka, niemowlaka i naprawdę każdemu z całego serca polecam, ilu osobom poleciłam, tyle osób się w nim zakochało i poleca dalej ;-)

kasiekz, ale ja tylko na ślubie byłam w kościele, nie na weselu ;-)

też zamierzam kupić katarek, bo przy młodym stosowałam fride, ale nie raz ja się zarażałam. i to akurat warto mieć od urodzenia, bo nigdy nie wiadomo kiedy nasze dziecko złapie pierwszy katar, przy którym trzeba szybko reagować, żeby nie poszło na gardło/płuca/oskrzela...

Emilchen my też 8.09 :) ale u nas dopiero druga kościelnego po cywilnym jesteśmy "aż" 3,5 :p całkiem młode małżeństwo ;)

Agulqa_b ostatnio robiliśmy w takim sklepie hurtowni dziecięcej w swadzimiu kolo Auchan za poznaniem ale zamknęli go w kwietniu ;( wiec teraz szukam jakiegoś sklepu w okolicy mnie a jak jednorazowo zostawiasz ponad 1000zl na zakupy wyprawkowe to jak zasugerujesz zw należy się rabat to dają nie jakiś duży ale przy takiej kwocie nawet 3-4 procent to już parę groszy jest ;)

reklama
sprite, no właśnie u nas tak było, w 10 miesiącu Młoda miała zapalenie oskrzeli, antybiotyk i od tamtej pory każdy katar to zagrożenie, że zlezie na oskrzela :-( Dlatego szybko interweniujemy...

Doggi, takie sklepy czy hurtownie właśnie mogą dać rabaty :tak: U mnie jest duży sklep z rzeczami dziecięcymi, ale niestety dość drogi, zaledwie kilka razy coś tam kupowałam. A generalnie Częstochowa i okolice to ZAGŁĘBIE dzieciowego interesu, nie zliczę producentów wózków, ubranek, zabawek, etc. :-D

agulqa, teraz jest nowszy model, da się go czyścić w środku, bo ten mój jest nierozkręcany i mimo mycia część gili osiadła na dobre na ściankach ;-) Mąż się ucieszył, że teraz się go myje w środku :-D

Ale się Guciol wierci :-D
Od powrotu znad morza czuję go bardzo wyraźnie i mocno w sumie o każdych porach dnia :-D
Ale przez brzuch jeszcze mąż nie czuje :-(

Do góry