reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ok chwile odpoczelam i idę robić tiramisu bo jutro "imprezka rodzinna" z okazji urodzin teściowej i mojej i T drugiej rocznicy drugiego ślubu

reklama
Jezyk tak to nazywamy ;) bo pierwszy ślub cywilny braliśmy w lutym zanim Ola się urodziła a drugi z weselem w kościele i biała suknia jak Ola miała trochę ponad rok ;) wiec cwaniaki jesteśmy i obchodzimy rocznicę dwa razy w roku :D

Melduję, że żyję choć wczoraj miałam takie skurcze, że aż mnie zaskoczyły, tym bardziej że w poprzedniej ciąży skurcze miałam dopiero po oxy a w ciąży wcale. Oczywiście sama z Dominiką w domu byłam. Dlatego dziś wyemigrowałam do mamy na weekend bo mąż w pracy.

Jezyk zdrówka, bo chyba chłopcy chorzy. U nas już katar przechodzi na szczęście.

Co do Fridy to polecam, a na mega katar polecam Katarek (podłącza sie do odkurzacza). Na początku byłam pełna obaw, ale Dominika miała wiecznie katar jak wychodziły pierwsze ząbki więc się przemogłam i kupiłam.

Zasypka u nas też się nie sprawdziła. Gdy nic się nie działo nie smarowałam niczym, w razie problemów polecam Tormentiol.

To u nas jak u Taki jak nic się nie działo nie smarowalam niczym jak coś się robiło to tormeniol a jak mocniejsze odparzenia to wtedy sudocrem

reklama
agulqa, jeżyk, KATAREK to aspirator do nosa podłączany do odkurzacza - wszystkie Fridy i gruszki mogą się schować, bo w życiu tak nie wyciągną kataru, jak Katarek. Mam odkąd Młoda skończyła 4 miesiące i to jest mój absolutny must have przy noworodku!

Jeśli macie doświadczenie z Fridą, to Katarka POKOCHACIE od momentu, jak dziecko dostanie gęstego, spływającego kataru :tak:

Do góry