reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
alecta, powodzenia na wizycie!
Matko, ja przez tą cholerną pogodę spleśnieję!!! No ileż może lać bez przerwy!!!
A wczoraj zauważyłam, że chyba mija mi wieczorna senność, poszłam spać o 23 i to nawet mi łeb nie leciał przed TV!
Matko, ja przez tą cholerną pogodę spleśnieję!!! No ileż może lać bez przerwy!!!
A wczoraj zauważyłam, że chyba mija mi wieczorna senność, poszłam spać o 23 i to nawet mi łeb nie leciał przed TV!
Filipiamama
Fanka BB :)
Witam się i ja.
Alecta powodzenia.
Ja też wczoraj posiedziałam dłużej, potem zasnąć nie mogłam, a potem mój synek wiercił się całą noc więc troszkę padnięta jestem, a odpocząć się nie da przy rocznym dziecku.
Pogoda pod psem i już nie mam pomysłów na rozrywki dla tego małego diabła.
Mimo wszystko miłego dnia dziewczęta
Alecta powodzenia.
Ja też wczoraj posiedziałam dłużej, potem zasnąć nie mogłam, a potem mój synek wiercił się całą noc więc troszkę padnięta jestem, a odpocząć się nie da przy rocznym dziecku.
Pogoda pod psem i już nie mam pomysłów na rozrywki dla tego małego diabła.
Mimo wszystko miłego dnia dziewczęta
Aladynka
Zaciekawiona BB
czesc Dziewczyny..
mam zmartwienie wizyte mam w czwartek a dzisiaj rano pojawiły sie u mnie brązowe plamienia,. martwi mnie to strasznie zaraz bede dzwonila do innego lekarza zeby sie dzisiaj przebadac,, a od 13 do mojej ginki moze sie dodzwonie bo ona dzisiaj nie przyjmuje...;/ miala tak ktoras z Was?
mam zmartwienie wizyte mam w czwartek a dzisiaj rano pojawiły sie u mnie brązowe plamienia,. martwi mnie to strasznie zaraz bede dzwonila do innego lekarza zeby sie dzisiaj przebadac,, a od 13 do mojej ginki moze sie dodzwonie bo ona dzisiaj nie przyjmuje...;/ miala tak ktoras z Was?
bada m.
Fanka BB :)
Miłego dnia kobiety :-)
U mnie pada,ale obiecują,że od jutra lato
Alecta &&&&&&&& za wizytę
Aladynka nie pomogę Ci bo nie plamiłam
U mnie pada,ale obiecują,że od jutra lato
Alecta &&&&&&&& za wizytę
Aladynka nie pomogę Ci bo nie plamiłam
reklama