reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Może coś w tym jest ze w ciąży hormony działają, zmienia i uelastycznia się skóra. Ja jak narazie zakochałam się w balsamie pod prysznic nivea. A rozstępów nabawiłam się jak w ciągu tyg schudłam 10 kg (z 57 do wagi 47kg) w ciągu ok tygodnia- taki szok dla ciała i teraz już od początku chciałabym czuwać ale pewnie co ma być to i tak będzie

Uzywam kolagenu w polaczeniu z mustella na wieczor, rano sama mustelka. W pierwszej ciazy tez na mustelce i 20kg plus i ani pol rozstepu. Takze ja polecam, a wiadomo ze to tez kwestia genetyki i predyspozycji ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Szukaj na alledrogo apteki wystawiaja sa opakowania 2x po 150 ml i one sie chyba najbardziej oplacaja, ewentualnie porównaj z 250 ml jak to cenowo wychodzi ;) albo pytaj w aptekach.

Kolagen tez polecam na rozstępy i żeby zapobiegać, ale to juz drozsza sprawa niestety :/

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
renata- jak to pożegnać?? Tak mi przykro, no nie wiem, co napisać:-:)-(

Jeśli chodzi o rozstępy, to tak jak któraś pisała- kwestia genetyki i predyspozycji. Znam dziewczynę, która smarowała ciało tylko oliwką i nie ma ani jednego, a znam też taką, która wydała kupe kasy na najdroższe kremy i... d.u.p.a.
Ja na razie nic nie kupuję, smaruje się tym moim żelem w trakcie kąpieli, bo leń ze mnie okrutny i nie chce mi się jeszcze dodatkowo po kąpieli smarować balsamami.

reklama
Do góry