reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini mozna nauczyc dziecie zeby nie reagowalo :D np nie nawidze jak ktoś do eFa mowi Fifi. No piana z pyska. on osluchany byl od początku ze zaden Fifi nie jest tylko Filip I nie raz sam zwracal uwage ze na imie ma Filip, ewnetualnie Filipek. Bo Filut, Filips to tylko mama moze mowić :)
i tak, cycki mogą urosnąc juz w 4 tyg. mi spuchly w 3.. i puchna nadal. mycie ich jest koszmarem. tak bolą ze oj.a chlopowi nie daje nawet patrzec na nie. bo tez mi boli wtedy.

reklama
ojejku Renata ja mam to samo z cyckami... najgorzej jak sie klade i chce na boku to musze cyce poprawiac bo bola jak cholera, o spaniu na brzuchu moge pomarzyc. Tez mi strasznie spuchły i ciagle rosna. Niedawno kupilam kilka nowych stanikow a tu dupa juz prawie wszystkie za ciasne :/ W sumie to fajnie;) tylko czemu musi bolec :p

Renata, a nasz Filip od zawsze jest Fifi;) Jakoś jak tylko się urodził, to tak na niego zaczęliśmy mówić. Ale wkurza mnie jak teściowie tak mówią, jakoś akcentują tak, że mi się nóż w kieszeni otwiera;)

A mi cycki nie zdążyły zmaleć jeszcze po karmieniu, bo w sumie karmienia nie skończyłam tak całkiem, a tu znowu się napompowały. A ja mam naprawdę duży biust i z niecierpliwością czekałam aż zmaleje do tylko dużego z bardzo dużego. Ale za to jest bardziej jędrny, zobaczymy co będzie dalej;)

Hej piękne, ale skrobiecie.
Nie mam siły Was nadrabiać ciągle bym tylko spała. Teraz jeszcze T przeziębiony więc muszę Panicza zabawiać :tak:
Porobuiłam dziś wszystkie badania przed jutrzejszą wizytą, wszystko nawet dobrze wygląda (mam troche mało hemoglobiny) :/ Beta hcg 12000 więc dzidzia chyba ma się dobrze :tak:

Pozdrawiam Was serdecznie kobitki, obiecuję pojawiać się częściej.
Trzymajcię się cieplutko, zdrowiutko i okrąglutko ;)

Aladynka o na przykład taki przepis (ja robiłam bez pomidorów) Początkująca pani domu: Zupa meksykańska.

Agula witaj!

Doggi trzymaj się i oby szybko przeszło!

Jagoda super wieści!

Filipiamama chętnie się zamienię lub choć troszkę z biustu pożyczę :p Po karmieniu to niewiele mi zostało, na szczęście teraz je coś ruszyło ;)

Żelka super beta! Teraz dobry sezon na żelazo to zajadaj na tą hemoglobinę (na pewno nie ma tragedii) ;)

Zmykam spać, bo jestem nie do życia. Coś mnie męczy żołądek, czy coś... Brzuch mi ciąży, kręgosłup boli jakbym co najmniej w 7msc była :baffled:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam bardzo ważną prośbę, jeśli są tu mamy 6latków zarówno tych, które poszły do szkoły jak i tych które zostały w przedszkolu prosiłabym bardzo o wypełnienie anonimowej ankiety. Piszę pracę licencjacką i potrzebuje dość trochę tych ankiet a nie mam siły żeby chodzić po domach;/

Ponizej wkleje ankiete w ostatnim pytaniu prosilabym na koncu o podanie wieku wyksztalcenia ilosci dzieci w domu i w ieku szkolnym. Oraz adnotacje czy poszlo do szkoly czy nie.

Z gory dziekuje za pomoc

dziękuję :)

Opinia rodziców i aspekty, które przyczyniły się do podjęcia decyzji o edukacji dziecka 6 letniego w szkole. - ankieta z Ankietka.pl

Witajcie dziewczyny wczoraj tak szybko padłam że nawet nie pamiętam jak się film skończył czytam że piszecie o cyckach moje to jakaś masakra najgorzej jak ściągam stanik to mam wrażenie że mam dwa betonowe kołki :-D ale czegóż nie jesteśmy w stanie znieść dla naszych dzidzi

ja póki co nie mam żadnych dolegliwości czasami tylko jakbym miała przewrażliwione sutki bo mi stają i opadają i tak w kółko;p

reklama
euforia, mój mąż uwielbiał, jak przy zasypianiu przytulałam się do jego pleców i wtedy czuł kopniaki :-D Też się strasznie nie mogę ich doczekać!

RenataT,
a mnie właśnie nie bolą, bolały od razu po owulacji aż do terminu okresu, a teraz już nie, ale większe są... A co do zdrobnień, to właśnie też pod takim kątem szukam imienia, bo np. Apolonia strasznie mi się podoba, ale nie zniosłabym zdrobnienia Pola :no: Wiadomo, że można bliskich uczulać, żeby tak nie mówili, ale niestety nie uniknie się tego w życiu :-(

Mnie tylko cycki urosły, ale poza tym żadnych dolegliwości :-)
Chociaż nie, o 21 padam spać, no ale cóż :-p

I o dziwo codziennie sama z siebie budzę się przed budzikiem!

Do góry