reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

dziękuje za przyjecie;)

ja włąsnie zjadłam 3 kanapki popiłam herbatą i na deser cała tabliczke czekolady nussbeiser... ja jeszcze lekko nie ogarniam tego forum kiedyś byłam na innym w ciązy z Synek, jak tutaj się suwaczek wstawia?

reklama
ja właśnie dziś uświadomiłam sobie że pochłaniam codziennie po 4 lub 5 paczek paluszków z sezamem choć wcześniej ich w ogóle nie jadałam :-D

agus123 robisz sobie suwaczek, kopiujemy BBCode i wchodzisz w swój profil na bb forum i tam gdzieś z boku jest "edytuj sygnature" i w to wchodzisz i tam będzie okienko gdzie wklejasz link suwaczka wciskamy zapisz i gotowe :)

Aladynka Wcześniej opisywałem agus123 jak opisać powyżej kopia :) link do suwaczka jest w wątku niezbędnik ciążowy czy jakoś tak :)

to moja 3 ciążą a ja schize mam gorzej jak przy pierwszej oglądam wózki wanienki ciuszki odbija mi a jak by tego było mało to każe siedzieć mojemu obok mnie i patrzeć razem ze mną :-D

agus a ile lat mają Twoje pociechy,bo się nimi nie chwalisz :-pna suwaczkach

Ja też siedze i oglądam,na razie w necie i mogłabym już kupować,bo niby dużo mam ,ale zawsze coś wymyśle :-D

Ostatnia edycja:
To fajnie będą pomagać mamie :-) też mam brata,który urodził się gdy miałam prawie 17 lat,teraz kończy gimnazjum,bardzo się ze starszym bratem cieszyliśmy z jego narodzin,a teraz jak jedynak,bo my bratem już własne rodziny mamy i między moim synem,a młodszym bratem to tylko 5 lat różnicy

A jakbyś chciała zrobić suwaczki to tam gdzie ciąży tylko _WYBIERZ RODZAJ-trzecie od góry- wiek dziecka,robisz i też wklejasz w sygnaturę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry