reklama
bada m.
Fanka BB :)
A ja właśnie wciągłam słoik czarnych oliwek
Nussbaiser to moja ulubiona czekolada i jedyna którą zjadam w całości
Nussbaiser to moja ulubiona czekolada i jedyna którą zjadam w całości
agus123 robisz sobie suwaczek, kopiujemy BBCode i wchodzisz w swój profil na bb forum i tam gdzieś z boku jest "edytuj sygnature" i w to wchodzisz i tam będzie okienko gdzie wklejasz link suwaczka wciskamy zapisz i gotowe
Aladynka Wcześniej opisywałem agus123 jak opisać powyżej kopia link do suwaczka jest w wątku niezbędnik ciążowy czy jakoś tak
bada m.
agus a ile lat mają Twoje pociechy,bo się nimi nie chwalisz na suwaczkach
Ja też siedze i oglądam,na razie w necie i mogłabym już kupować,bo niby dużo mam ,ale zawsze coś wymyśle
Ja też siedze i oglądam,na razie w necie i mogłabym już kupować,bo niby dużo mam ,ale zawsze coś wymyśle
Ostatnia edycja:
bada m.
To fajnie będą pomagać mamie :-) też mam brata,który urodził się gdy miałam prawie 17 lat,teraz kończy gimnazjum,bardzo się ze starszym bratem cieszyliśmy z jego narodzin,a teraz jak jedynak,bo my bratem już własne rodziny mamy i między moim synem,a młodszym bratem to tylko 5 lat różnicy
A jakbyś chciała zrobić suwaczki to tam gdzie ciąży tylko _WYBIERZ RODZAJ-trzecie od góry- wiek dziecka,robisz i też wklejasz w sygnaturę
A jakbyś chciała zrobić suwaczki to tam gdzie ciąży tylko _WYBIERZ RODZAJ-trzecie od góry- wiek dziecka,robisz i też wklejasz w sygnaturę
Ostatnia edycja:
reklama