reklama
euforia
Zaciekawiona BB
Eh dziewczyny czekam na 2 trymestr jak na zbawienie. codziennie mdłości nie tylko rano, zawroty głowy i ciągle zmęczenie najchetniej bym z lozka nie wstawala caly dzien, ledwo sie ogarniam. W pierwszej ciazy byly mdlosci ale tylko rano a potem juz ok i w sumie cala ciążę bylam bardzo aktywna a teraz eh czuje sie jak zombie.
melduje sie i ja ...dzis mnie nocka czeka ahh jak mi sie nocki w pracy nie milosiernie ciagna ale pozniej tylko czwartek i piatek na rano ..umowilam sie na niedziele z polskim ginem wiec juz bede cos wiedziala juz sie doczekac nie moge ale z drugiej strony boje sie ..ale mam dzis cisnienie maskara zadzwonila do mnie laska co kiedys chciala odbic mi mezulka ale sie nie udalo i dzwoni mi opowiadac ze ma probvlemy w zwiazku ..kuzwa rady szuka albo kolezanki ale ja zrabalam ale nerwa dalej mam...:/
McPearl
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Wstałam dziś z wyrka więc mogę pisać. Byłam u swojej gin cała zestresowana. Ja to już święcie przekonana, że pożegnałam się już ze swoją dzidzią...lecz na USG mój kropek urósł. Czwartek 3,9 mm, dziś 9,4 mm. Jest nadzieja, że wszystko będzie dobrze. Tylko ten brzuch mnie tak boli. Dostałam Duphaston i Luteinę. Z całego tego stresu zapomniałam czy mam brać każdą po 1 - 2x dziennie. Jak bierzecie dziewczyny stosujące te leki?
Mam przyjść do niej jeszcze w środę bo powiedziała, że nie widzi jeszcze dzidziusia
Mam przyjść do niej jeszcze w środę bo powiedziała, że nie widzi jeszcze dzidziusia
Pyscek
:)
Witajcie,
tak czytam Was i myślę o Waszych mdłościach kurcze, a ja od początku nic a nic nie mam, jedyne co to bym ciągle spała ...
u nas wreszcie piękna pogoda słoneczko świeci aż chce się żyć już mam dość tego deszczu ...
Mam takie pytanko czy macie jakąś listę zrobioną kiedy która ma wizytę ??
tak czytam Was i myślę o Waszych mdłościach kurcze, a ja od początku nic a nic nie mam, jedyne co to bym ciągle spała ...
u nas wreszcie piękna pogoda słoneczko świeci aż chce się żyć już mam dość tego deszczu ...
Mam takie pytanko czy macie jakąś listę zrobioną kiedy która ma wizytę ??
Megami mnie dziś tez podbrzusze pobolewa i mam mdłości okrutne :/ a krzyż to mu zaraz du*ą wyjdzie
euforia ja przy Oli mdłości miałam odprawa do nocy (wieczorami najgorsze) i do tego zgaga nic jeść nie mogłam ;( a ja tak lubię jeść ;(
maya31 co za du.pa!! "uwielbiam" takie laski :/ powodzenia na nocce niech szybko minie!
McPearl i trzeba było panikować? Dzidziul rośnie wiec wszystko ok, a co do brzucha to boleć będzie przez kolejnych 8 miesięcy i potem to już będzie tylko hiperboleć pięknie fasola rośnie juz się nie mogę doczekać mojej wizyty a zarazem booooje się strasznie czego się dowiem a kropek to nie dzidzi?
A ja dziś na poprawę humoru poszłam paznokcie zrobić i są bombowe i czadowe
euforia ja przy Oli mdłości miałam odprawa do nocy (wieczorami najgorsze) i do tego zgaga nic jeść nie mogłam ;( a ja tak lubię jeść ;(
maya31 co za du.pa!! "uwielbiam" takie laski :/ powodzenia na nocce niech szybko minie!
McPearl i trzeba było panikować? Dzidziul rośnie wiec wszystko ok, a co do brzucha to boleć będzie przez kolejnych 8 miesięcy i potem to już będzie tylko hiperboleć pięknie fasola rośnie juz się nie mogę doczekać mojej wizyty a zarazem booooje się strasznie czego się dowiem a kropek to nie dzidzi?
A ja dziś na poprawę humoru poszłam paznokcie zrobić i są bombowe i czadowe
Pyscek jest tylko wątek wizyt, listę robie mamus styczniowych jak chcesz się dopisać to wyślij na priva do mnie swoje imię planowany termin porodu, miejscowość z której jesteś, wiek (na razie nie jest lista wystawiona bo czekamy aż wszystkie będziemy po lekarskim potwierdzeniu )
Pyscek
:)
dobrze, wyślę Ci w piątek :-) bo mam wizytę i dowiem się wszystkiego bo jeszcze terminu gin nie powiedział, bo było za wcześnie ..Pyscek jest tylko wątek wizyt, listę robie mamus styczniowych jak chcesz się dopisać to wyślij na priva do mnie swoje imię planowany termin porodu, miejscowość z której jesteś, wiek (na razie nie jest lista wystawiona bo czekamy aż wszystkie będziemy po lekarskim potwierdzeniu )
reklama