reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam się po ciężkim dniu w pracy, zaraz zobaczę coście tu stworzyły dzisiaj ciekawego.
Ja dziś w Katowicach słońce zobaczyłam i trochę mi lepiej bo u nas tylko leje i leje..........:-(
Więc posyłam trochę słońca wszystkim

słonecznik.jpg

Buziaki ciężarówki ;-);-)

Załączniki

• słonecznik.jpg
    słonecznik.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Filipiamama i potem już kwasu foliowego niet?

bada.m ja jestem w szoku bo jeszcze nie miałam takich akcji z zwrotami głowy a z Olka czasem chodziłam jak pijana :/

alecta u nas tez wpadka przy tabletkach z Olą ;)

RenataT to dziwne w sumie, jakby jakiś ucisk na nerwy albo coś

agus123 szalona ;) ja narazie nic nie robię, nie kupuje itp poczekam tak do 7miesiąca ;)

A ja sobie zamówiłam na obiad chińczyka, Aaaaale się objadlam sajgonkami ;)

Mami u nas pogoda poplątana teraz leje, a przed chwilą piękne słońce, zwariować można!

wiecie co jak byłam dziś w tym sklepie to stwierdziłam że na dziewczynkę jest dużo więcej ciuszków niż na chłopców te sukieneczki ach cudeńka ja chce córeczke

Doggi, a potem kwas foliowy ten co jest w zestawie witamin. Bo do tej pory brałam tą zwiększoną dawkę na receptę. No i kazał dokończyć opakowanie. Tak jak z luteiną, wybrać to co zostało i koniec.

Kurcze, a u nas chyba nie bardzo jest chińczyk na dowóz. Zaraz poszukam, bo sajgonki i za mną chodzą.

U nas pogoda straszna. Udało mi się dziś z lekarzem, potem szybkie zakupy, kupiłam sobie kostium kąpielowy;) , a teraz ani się ruszyć z domu. A dziecko się nudzi i marudzi. Oszaleć można;)

Filipiamama ola tez maruda po przedszkolu :/ układała puzzle i nagle zaczęła mieć jakiś problem ze sobą i zaczęła jęczeć nie wiedzieć dlaczego :/ po czym jej przeszło o zaczęła się tulic do psa i wyznawać mu miłość ;) a teraz postanowiłam ze sobie obejrzymy króla lwa (uwielbiam tą bajkę)
Ja sobie nic nie kupuje mam depresję powtórka z ciąży z,Ola wtedy na samym początku ciąży przytyłam aż 5kg!! Taka spuchnieta byłam potem tylko doszło 8kg więcej i wsjo no i teraz to samo tylko ze 3kg mi przyszły i czuje się napompowana okropnie i nogi takie ciężkie :( juz nie mowie o cyckach które z 65g wzrosły chyba dwukrotnie :/ musze juz w stanie sportowym spać bo bez czuje się jakby się miały urwać ;( niecierpie tego jął się ciało zmienia w ciąży :/

Ja mam to samo, do tego jeszcze obwisła jestem po tamtej ciąży. A biust, szkoda słów. Karmiłam jedną piersią więc jest nierówny. Też przytyłam 3 kilo. Ale już się zaparłam, bo chcę jakiś wakacji w tym roku i jak trafiłam na takie rozmiary, to skorzystałam.
Nie ma co, po tej ciąży od razu zabieram się za siebie,a nie jak teraz, odkładałam, odkładałam i mam za swoje.

Filipiamama ja czekam z ćwiczeniami do decyzji lekarza ale mam zamiar być sexy mama i nie przytyć ale chwilowo nie udaje mi się to czuje się tak napuchnieta ze szkodą gadać ;(
Ale najgorsze jestem ze mam okropnie duży apetyt ;( musze zacząć coś ćwiczyć bo będzie zło ;(

reklama
alecta, , McPearl - DUUUUŻO ZDRÓWKA

agus123 dobrze, że już dobrze, a wrzuć fotkę co tam masz ładnego :-),
ja na razie nic nie kupuję dopóki nie będę wiedziała czy chłopczyk czy dziewczynka, ba całe stosy po synku to albo wszystko się przyda, albo częściowo tylko wykorzystamy i tylko dokupię różowe i fioletowe dodatki (no chyba, że jakieś uniwersalne kremowe, albo żółte :-p jak bym coś ładnego zobaczyła......to na poprawę humorku czasem.....)

jezyk ja zażywam fembion1 - taki lekarz polecił, dużo znajomych brało, ja z młodym jak w ciąży byłam też to zażywałam, tylko wtedy to się nazywało feminatal. Są dwa rodzaje do 12 tygodnia ciąży (ma dużo więcej kwasu foliowego) i od 13 tyg. Maciek smokiem nie był jak się urodził bo miał 2800 ;-)
I nic się nie martw, będzie dobrze, a połowa sukcesu do dobre samopoczucie!

Doggi ja też szybko zaszłam, teraz i poprzednio za pierwszym razem, ale wiem ile trudu często z tym się wiąże, mam dwie przyjaciółki, które starają się 4 i 5 lat - dramat. Jedna dowiedziała się po 3 latach starań, że ma niedrożne jajowody więc nic by z tego nie było, miała operacje, która nic nie dała, teraz jest już po 3 in vitro i dalej nic..... dramat. Zastanawiam się jak ja mam się w ich obecności cieszyć , czasem to mam wyrzuty sumienia

Filipiamama super, że serduszko bije, zazdroszczę, u mnie jeszcze wczoraj tylko mała fasoleczka, chciałam poczekać z wizytą jeszcze tydzień albo dwa, ale plamiłam i wolałam się skonsultować, teraz luteina dołem :baffled: i następny termin za 3 tyg. to już serducho powinno pikać na całego :tak:, żeby tylko dobrze było.

maksika &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

gund podobno nie ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi, będzie dobrze na pewno!!!

RenataT musi ktoś pomasować dobrze ;-)

a się naczytałam i napisałam :-D

Do góry