reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mami, ja miałam dokładnie to samo. Miałam plamienia, 30 kwietnia kontrolne USG i widziałam tylko fasoleczkę, luteina dołem i wizyta 15 maja. No i dziś serducho i już wszystko według lekarza bez zrzutu.

reklama
Hello,

Witam się i ja :)
Przedstawię się w odpowiednim wątku, a chwilowo mam pytanie- kiedy iść na pierwszą wizytę?

Pamka_ no cóż niektóre panie idą od razu ale mało co wtedy widać, ale jak poczekasz do 6-7 tc to fasolka z serduszkiem powinna już być ;)

Dzięki. W pierwszej ciąży u mnie był ogólny hardcore więc liczę na spokojną drugą :)

Czy komuś oprócz mnie jest jeszcze tak niedobrze? Od dwóch dni mdli mnie cały dzień...

Pamka_ mnie o dziwo nie mdli w pierwszej ciąży miałam masakrę, wymioty nie, ale modlili mnie okrutnie nic nie mogłam jeść i pić :/
Na kiedy masz termin? Który tc?

Wychodzi mi że 5tc.
Suwaka nie chcę na razie robić bo nie potwierdzone przez gina, a rano za piernika nie mam czasu iść na badanie krwi:-(

Pamka_, Megami, Filipiamama mnie narazie mdli tylko podczas zamiatania podłogi i jak się nachyle, poza tym nie mogę gazowanych rzeczy no dostaje zgage :/

Poza tym coraz ciężej mi w kończynach dziś mnie tak nogi bolą, są ociężałe i coraz bardziej napompowane, mam nadzieję że ćwiczenia pomogą bo czuję ogromny dyskomfort no i ten ból i ta waga przez 4dni 3kg mi doszły 60kg ważę.
To się wyżaliłam :'(

reklama
Ale się rozkręcacie popołudniami, aż mi ciężko za Wami nadążyć.

gund wszystko będzie dobrze, pytaj kiedy tylko masz ochotę, pomożemy :)

Zawrotów głowy nie mam, ale dziś doszła bolesność piersi, noż kurczę nie znoszę tego.
Nalatałam się dziś i trochę mnie brzuch pobolewa, nogi do góry, leżę i czekam aż przejdzie. Wszystko będzie dobrze:-) Już zaczynam się oswajać z myślą, więc musi być dobrze.
Ja też na razie nie zamierzam nic kupować i podobnie jak doggi pewnie zacznę pod sam koniec.

Dziewczyny wredoty!!!!!!!!!!! Ale mi narobiłyście smaka na chińczyka:rofl2::rofl2: a że mieszkam na wsi, kupiliśmy tu dom i delektujemy się ciszą, to nie ma szans na chińczyka, nikt mi go tutaj nie dowiezie:wściekła/y:

Pamka witaj :) Mnie też mdli.

doggi- po gazowanym też mam zgagę, ale jak już pisałam za mirindę bym zabijała :)

Ostatnia edycja:
Do góry