reklama
Hej dziewczyny... Ja właśnie mecz sobie oglądam... Oczywiście jestem za Niemcami bo w Niemczech mieszkam:-) ostatnio na nic SIL nie mam... Masakra... Nieobecna wspolczuje ci strasznie... Miałam w rodzinie alkoholika. Wiec wiem co to jest... Wspolczuje strasznie...
femme fatal
Mama Ninki :)
Jezyk Nina na szczęście w ogóle nie ma problemu z nawiazywaniem kontaktów ;-) wszędzie sobie znajdzie kompana do zabawy ;-)
Elutka ale masz fajnego męża dobrze ze jest poprawa i gorączka odpuściła :-)
Martusia z Niemiec jesteś czy emigrowaliscie za praca? tez bym chętnie tam się przeniosła tylko ze my bez języka i dupa :-/ a angielski to za mało jak na Niemcy
Elutka ale masz fajnego męża dobrze ze jest poprawa i gorączka odpuściła :-)
Martusia z Niemiec jesteś czy emigrowaliscie za praca? tez bym chętnie tam się przeniosła tylko ze my bez języka i dupa :-/ a angielski to za mało jak na Niemcy
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Co do gorszego czucia się wieczorem, to jakoś ze dwa dni temu złapała mnie duszność! Strasznie wcześnie, z Tosią dopiero w drugiej połowie ciąży nie mogłam oddychać, a tu już... Takie kołatanie serca, oddech jak po maratonie, na szczęście po chwili przechodzi...
Wspolczuje historii alkoholowych, cala rodzina cierpi. Nieobecna duzo siły zycze no i zeby sie mamie udało
Ja pieke ciasto cytrynowe, jakos mnie naszlo. Poza tym musze ogarnąć mieszkanie bo jutro z rana mamy najazd tesciow
Ja pieke ciasto cytrynowe, jakos mnie naszlo. Poza tym musze ogarnąć mieszkanie bo jutro z rana mamy najazd tesciow
jezyk synek miał wysoką gorączkę prawie 40st i coś trochę kaszle. ..podejrzewam, że to wina kolejnych ząbków-ma 20msc) gorączką na szczęście odpuszcza. ...
femme czasem się śmieje, że mam w domu ginacy gatunek hehe. ..ciasta robi pyszne nie chwalac za bardzo
gosiane cytrynowe powiadasz.. wrzuć przepis
femme czasem się śmieje, że mam w domu ginacy gatunek hehe. ..ciasta robi pyszne nie chwalac za bardzo
gosiane cytrynowe powiadasz.. wrzuć przepis
Żelka
Fanka BB :)
Elutka no moga byc zebole, a ktore ida teraz po od klow pamietam goraczka taka duza moze byc.
T znowu dzis z goraczka ... wykonczy mnie to jego przrdszkole. Jego "narzeczone" (prowadza sie z blizniaczkami) sa non stop zasmarkane, zakichane jakies takie nie wyrazne i T co sie wyleczy to zaraz gorączka. I on zawsze wysoko gorączkuje od 39 w gore
T znowu dzis z goraczka ... wykonczy mnie to jego przrdszkole. Jego "narzeczone" (prowadza sie z blizniaczkami) sa non stop zasmarkane, zakichane jakies takie nie wyrazne i T co sie wyleczy to zaraz gorączka. I on zawsze wysoko gorączkuje od 39 w gore
reklama