Ja w sumie się nie orientuję o co chodzi z tymi pakietami?? U nas to w ogóle niepopularne musi być, nikt nie ma żadnych pakietów... może dlatego, że do dużego miasta daleko?? Czy Wy dziewczyny macie to indywidualnie wykupione czy w pracy? No ciemna jestem w temacie, a widzę, że akurat mnie by się taki pakiet przydał
reklama
Ja mialam pakiet z pracy i placilam cos 50zl miesiecznie. Można sobie wykupić indywidualnie, ale stawka jest na pewno dużo większa. Gdyby mój gin nadal przyjmował w luxmedzie pewnie bym wykupila, ale niestety już go tam nie ma...
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
no i mam do sprzedana Nokie Lumie 630 może któraś by chciała ?
W życiu smartfona od Nokii
kasiekz
Fanka BB :)
nie znam was od początku, więc nie wiem czemu musicie wykonywać tyle różnych badań jak emilchen (rozumiem, że coś z tarczycą?) czy elutka genetyczne? tylko modlić się o zdrowie, ach...
emilchen grupa krwi ważna. Ja mam -, a mąż + i mieliśmy konflikt krwi więc musiałam robić w ciąży badania przeciwciał i dostałam też zastrzyk z immunoglobuliny anty-d.
emilchen grupa krwi ważna. Ja mam -, a mąż + i mieliśmy konflikt krwi więc musiałam robić w ciąży badania przeciwciał i dostałam też zastrzyk z immunoglobuliny anty-d.
Kasiekz tak genetyczne robiłam :-) myślałam, że się msluszek ujawni a tu muszę jeszcze zaczekać ;-) ja robiłam właściwie tylko te co trzeba, ale że brałam skierowanie od internisty to nie wszystkie były na nfz...a do gina chodzę prywatnie bo mam sprawdzonego- prowadził moją pierwszą ciążę
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Hello,
Dziś z rana zaczęłam Was nadrabiać i skończylam dopiero teraz- w międzyczasie byłam w pracy...
Normalnie podziwiam te, które mają dzieci, dużo pracy w pracy i jeszcze czas na BB. Ja mimo logistycznego wykształcenia nie ogarniam...;-)
Mój jakby mógł to by się o chleb targował Na początku jak go poznałam to się wstydziłam z nim na targ chodzić teraz mnie nie rusza...
Zaznaczyłam tyle postów a tylko jeden został.... Ech i narobiłyście mi ochoty na pierogi ruskie...
Dziś z rana zaczęłam Was nadrabiać i skończylam dopiero teraz- w międzyczasie byłam w pracy...
Normalnie podziwiam te, które mają dzieci, dużo pracy w pracy i jeszcze czas na BB. Ja mimo logistycznego wykształcenia nie ogarniam...;-)
nebulizator mąż kupił w aptece... wyceniony był na 120 zł a mój Sz.P mąż stargował na 99 i jeszcze wydębił od kobietki gratis mgiełkę solankową
ale to on już taki jest gdzie czegoś nie kupuje zawsze pyta o promocje i gratisy... nawet jak kupuje kapcie to się targuje ;-)
Mój jakby mógł to by się o chleb targował Na początku jak go poznałam to się wstydziłam z nim na targ chodzić teraz mnie nie rusza...
Zaznaczyłam tyle postów a tylko jeden został.... Ech i narobiłyście mi ochoty na pierogi ruskie...
Gabi83
Emilchen juz kiedys pisalam o pakietach ktore mozesz indywidualnie wykupic :-) ja kiedys mialam ubezpieczenie w mbanku,ale mozna tez w allianz czy innych,pytanie tylko czy w Twojej okolicy lekarze maja podpisane umowy z nimi :-) musialabys sprawdzic :-)
Ja mam z pracy medicover i wszystko mam bezplatnie,ale wiem ze u nas tez wit.D kosztuje 110 zl :-( ale wyniki masz tego samego dnia
Ja mam z pracy medicover i wszystko mam bezplatnie,ale wiem ze u nas tez wit.D kosztuje 110 zl :-( ale wyniki masz tego samego dnia
kasiekz
mamy małych dzieci. dajecie rade z dźwiganiem? ja nie wyobrażam sobie nie podnieść mojej 2latki do umycia pupy po kupie, wsadzeniu i wyciągnięciu z auta, do wózka na spacerze, czy czasem zwyczajnie na rękach. Waży 11,5kg i niestety, ale trzeba 'targać', biegać za rowerkiem itp. oczywiście jak będę miała giga brzuch to odpadnie ta czynność, ale póki co nie ma wyjścia.
reklama
Filipiamama
kasiekz u nas od takiego większego targania Filipa jest małżonek, ale faktycznie nie da się nie nosić, zwłaszcza, że to ja z małym siedzę w domu. Teraz mamy problem ze spacerami, bo mieszkamy w bloku gdzie winda jest na półpiętrze, także i tak kawałek trzeba znieść. Zazwyczaj staram się do południa przetrzymać go w domu, on się bawi, ja ogarniam obowiązki, a potem drzemka i wraca mąż i zaczynają się atrakcje