reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Nulini żartowniś:) Widziałam tego szczuplaka! Ja to więcej niż Ty przed odchudzaniem po pierwszej ciąży;)

reklama
Hey, my byliśmy dziś na "Jak wytresować smoka 2". Mały oglądał całą tylko ostatnie 15 minut zaczął się kręcić. Zaliczyliśmy jeszcze Maca i teraz ledwo chodzę z obżarstwa.

Doggi hallooo..... No kurka, cały czas o niej myślę. Już oczywiście czarne scenariusze mam przed oczami.

Ewi ja też do chudzielców nie należę. Ważę tylko jak jeszcze nigdy w życiu. Po ciąży będzie się trzeba wziąć za siebie :)))

Jusia ja brałam L4 u lekarza pierwszego kontaktu i wystarczy pokazać kartę ciąży, on wpisuje kod B i 100% jest :)))

AZA widziałam, że Doggi była aktywna 2 dni temu, czyli już po wizycie - musiała zaglądać, ale nic nie napisała :no: też myślę co tam u niej:sorry2:

My mamy ten sam co nulini- Medel Family już od 8 lat i zero awarii, też ma rożne maseczki, nam sprzyja.

Jeśli chodzi o las,to lubie spacerować, ścieżką przez środek,przedzieranie się przez krzaki to nie moja bajka, ale jesienią chodzimy trochę bo mąż lubi no i chłopaki.

A ja znowu dalam się namówić na naleśniki i stoję już godzinę przy patelni, a im ciągle mało.

Powiedźcie mi jak to jest ze zwolnieniem. Jak byłam dwa tygodnie w styczniu to tamto liczy się do tych 33 dni które płaci pracodawca czy nie?? Dostałam właśnie całą wypłatę a na zwolnieniu jestem od 22 maja.

Haj Kobitki , jestem po wizycie lekarskiej zdjęcia na odpowiednim wątku . Oczywiście wszystko w jak najlepszym porządeczku kolejna wizyta 16.07.2014 i usg 3D tym razem

reklama
Do góry