reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

jezyk - ja się kąpałam tylko w basenie, ale w tym roku jedziemy na wakacje więc kąpieli w morzu sobie nie odpuszczę. Filipiamama była na Kos więc podejrzewam, że też sobie nie darowała kąpieli wodnych. :)

reklama
Miłego dnia babeczki :happy: ja już po wizycie ,dziękuje za kciuki przydały się,wszystko z Gniewkiem/Jagodą ok. Jak wrócę opiszę i wstawie fotkę
Nebulizator mam i polecam gorąco,

Ja nie, zmarzluch jestem, stac do Morza many godzine, ale moim zdaniem soda tutaj jest za zimna do plywania. W vadenue jest OK.

Hej, u mnie leje co chwile. Pogoda szara i bura, nic tylko spac. Odeslalam mlodego do zlobka, tam przynajmniej ma atrakcje a tak to sie nudzi w domu. Takze nieobecna u mnie to samo - jak nie ma spaceru to jest dramat w domu :/

jezyk ja sie kapalam w jeziorze czesto dosc i wszystko bylo ok :)

bada m. super ze wizyta udana :)

Witam się i ja :-)

Dzisiaj o 7 byłam honorowo oddać krew i mocz :-D niestety wszystko prywatnie, więc zapłaciliśmy 300 zł co mi trochę humor popsuło :-( potem jeszcze spałam oczywiście.

My naszą działkę 1000 m kupiliśmy kilka lat temu za 20 tys., to chyba bardzo tanio...
moniaa ja mam od kilku dni ochotę na kartacze z serem... w ostateczności mogą być i ruskie :-p

Dziewczyny a jaki nebulizator/inhalator polecacie? Napiszcie jakie konkretnie macie jeśli się sprawdzają. Już pod kątem maluszka ale żeby też nadawał się dla mojego męża, bo on ma wiecznie taki umiarkowany katar, nie wiem czy alergiczny ale go wciąż męczy...

Hej,

Robię zupkę z zielonego groszku;) Pogoda paskudna to siedzimy w domu. Wieczorem wizyta. Mam stresa jak zwykle.

Te nebulizatory to na moje biedne zatoki by pomogły?? Ciągle mi zawala, głowa pęka.

Żelka my szukamy działki w kazimierzówce/kalinówce tam to ceny z kosmosu. Już się zastanawiam czy nie zmienić regionu o jakieś 20km dalej... I jak na złość nie chce nam się sprzedać działka na mazurach ehhh. Są chętni ale chcą za pół ceny albo taniej to nawet nie rozpatrujemy takiej sprzedaży. A gdzie te grzyby widziałaś?? Bo ja uwielbiam grzyby:)

Dzięki za namiary :tak:

Ewi u nas na pewno są grzyby (kurki), bo tata już nazbierał do jajecznicy i były pychota :-) zapraszam w Bory Tucholskie

reklama
Do góry