reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Witam
U nas już po słońcu :( mam nadzieje że chociaż nie bedzie padać bo mam tyle prania!

Dla mnie kuchnia mogłaby nie istnieć, nie cierpie gotować ani piec, co nie znaczy że nie umiem, coś tam robię i nawet dobre ale nie sprawia mi to przyjemności. W nowym domu który właśnie mąż kończy remontować (kupilismy dim do remontu ) ograniczylam kuchnię do minimum, taki mały aneks kuchenny.

Na szczęście moja teściowa piecze wyśmienicie i co sobotę piecze tyle żeby starczyło dla nich, dla nas i dla męża brata:)

reklama
Dzien dobry Dziewczyny :-)
Skad Wy macie tyle sily? Ja niby wstalam o 7,wstawilam juz 2 prania,ale w miedzyczasie leze na kanapie,juz nawet pokladalam sie do drzemki ;-)
Trzeci dzien mnie mdli :-( nawet teraz :-( nie jestem w stanie nawet zakupow zrobic bo odrzuca mnie od samego patrzenia :-(
Zazdroszcze Wam umiejetnosci pieczenia,ja w swoim zyciu upieklam ze 3 ciasta z czego 2 mi nie wyszly ;-)
Milego dnia wszystkim

Cześć dziewczyny. Ach, jak mi się marzy sokowirówka. Tylko, że nawet gdzie tego ustawić już bym nie miała gdzie. Mamy dość mało blatu i kuchnia też nie największa. Mam taki stojący blender zelmera i teoretycznie mogłabym tak sok przez sitko później, ale czy to by miało sens?
Ja wczoraj piekłam sernik. Mama wyprawia dzisiaj tacie imieniny. Zawsze męczą mnie tym sernikiem. Jakby innych placków na świecie nie było ;) muszę się nawet pochwalić, że w tym roku robiłam piernika dojrzewającego na Boże Narodzenie. Chyba 4 tygodnie przed świętami zarabiałam ciasto, które czekało do świąt na upieczenie. Z młodym wycinaliśmy pierniczki i do tego zostało jeszcze ciasto na piernik z powidłami. Mniam...

witam was moje mamusie u nas niby wakacje ale pogoda tego nie pokazuje pada od samego rana mały w domu szału dostaje a ja razem z nim bo gdzie nie depnę tam jakiś klocek lego masakra ja jestem już po zakupach i stresa mam bo jutro na 12:30 wizyta u lekarza oby było wszystko dobrze bo jakoś dziwnie się czuje znaczy czuje się dobrze ale nie mam kompletnie żadnych objawów wszystko mineło oprucz chęci na sex na to nie mam wogóle ochoty staram się szybko zasnąć żeby mąż nie zaczepiał mnie aż mi głupio bo mam wstręt do tych spraw

od kąt jestem w tej ciąży żadne wypieki nie robią na mnie wrażenia,w ogóle odrzuciło mnie od wszystkiego co słodkie :-)
Gabi łącze się w bólu,cierpie na to samo :-p

nieobecna, zazdroszczę pogody, u mnie niby ma być 25 stopni, ale wieje i słońca nie ma :-(

jezyk, niczego mi tak nie brakuje, jak własnej kuchni! :-D Mogłabym z niej nie wychodzić, strasznie mnie gotowanie odpręża, uwielbiam wypróbowywać różne przepisy i najchętniej piekłabym co tydzień jakieś ciasto :-D Moje marzenie to wielka kuchnia z wyspą i tak z 10.000zł na samo wyposażenie :-D

agus, Jezu, błagam, zlituj się i używaj kropek i przecinków, bo się nie da czytać tego słowotoku ;-)

bada m., zazdroszczę, akurat od słodkiego to bym chciała, żeby mnie odrzucało :-(

Mnie do słodkiego też okropnie ciągnie, ale właśnie mąż przywiózł od teściowej wafle domowej roboty, to sprzatam i się zajadam.

Aaaaa słońce się pokazuje! :)

reklama
ja chrupie marchewkę :-D i duszę szpinak na obiadek ,także zamieniam się w królika :szok:

agus wizytę masz chyba pojutrze ,a nie jutro

Ostatnia edycja:
Do góry