reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Agus, Doggi - sto lat wam dziewczyny!

Agus piękny prezent!

Nadrobilam z 10 stron ale przyznaję się bez bicia ze z lenistwa nie odpisuje :p bo za dużo tego a ja nadal nie czuje się najlepiej :-/ do tego jeszcze katar doszedł -_-
A tu trzeba za robotę się zabrać eh spadam bo dzisiaj to tylko do marudzenia się nadaje :p

reklama
Witam sie wtorkowo.
Agus, Doggi najlepszego w urodzinki ;)

Ewi toc sasiadka jestes! To sie martwie jeszcze bardziej co tam sie z Toba dzieje ;) mam napisane na zaleceniach ze usg miedzy 11 a 13 tc.

Jezyk dla mnie to usg jest bardzo istotne i napewno bym go nie olala.

Co do aborcji ja mam swoje zdanie, ale nie bede wzbudzac kontrowersji, bo to nie o to chodzi. Nie ma nad czym sie teraz zastanawiac. Wazne zeby wszystkie dzieciaki nasze byly zdrowiutkie.

Doggi moja mama ma tak samo jak Ty, po pobieraniu krwi wyglada jak ofiara wypadku komunikacyjnego, albo przemocy domowej. Cala reka sina a czesto i obie bo tez dramat z wkluciem.

Milego dzionka, a wizytujacym samych pozytywnych informacji

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Dzieki vdziewczyny za życzenia :)

Żelka dobrze wiedzieć że nie tylkovrano jestem takim kiepskim przypadkiem bólu mnie w rodzinie nikt nie ma problemy z pobieraniem krwi a u mnie zmora :/

Dobrze, że mam dziś wizytę u gina, bo od wczoraj wieczorem męczy mnie coś na styl skurczy.
Boli mnie w krzyżu i czuje jak napina się podbrzusze i po chwili puszcza no i tak co jakiś czas. Wzięłam nospe, ale poprawa jest malutka :(

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

agus, doggi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i spelnienia marzen!

u nas dzis ladne slonko swieci, ale nie potrafi zmienic mojego podlego humoru od rana. generalnie chce mi sie ryczec, ja swoje powody mam, chociaz Ł jak zawsze twierdzi, ze przesadzam. no ale tak to juz z nim jest ;)

reklama
Eeeeee znów czuje mini ruchy teraz jak się położyłam wyciagnieta i brzuch odpoczal poczułam znów 3 pękające bąbelki i się uspokoiło :) lekarz miał rację waryjot w brzuchu fikołki robi i mama czuje przy silniejszych wygibasach :)

Do góry