reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

O rany! To faktycznie nieciekawie, ale najważniejsze, że już jest wszystko dobrze. Teraz ciocia się nim zajmie i szybko na bierze sił:)

reklama
witam was mamusie jakoś ostatnio nie mam cazsu na nic pogody nie ma gdzie to lato???? Sziś mam urodziny i wiecie co mój mąż obudził mnie minutę po 24 śpiewając sto lat z wiązanką kwiatów a w prezęcie dostałam łańcuszek złoty i dużą paczkę ubranek dla dzidziusia słodkie prawda kochany jest a nie spodziewałabym się tego po nim . Myślałam że znam go jak łysego konia a jednak potrafi mnie jeszcze zaskoczyć:-D

agus, piękny prezent! :) aż mi się łezka w oku zakręciła! :)
Ale korzystając z okazji, życzę Ci Agus, żeby szczęście uśmechało się do Ciebie każdego dnia, żebyś zawsze otaczała się grupą prawdziwych przyjaciół, byś codziennie wieczorem patrząc w lustro mogła się do siebie uśmiechnąć i powiedzieć, że to był dobry dzień. Aby Twoje Szczęście zdrowo rosło a Mąż był zawsze oparciem! :*

Agus to wszystkiego najlepszego!!!!! Niespodzianka super :)

Doggi no to super. Powiedz, ta pierwsza restauracja ładnie Wam prosperuje? Macie jakąś stonkę czy coś takiego?

Nieobecna teraz to mi się łezka zakręciła dziękuję ci kochana śliczne życzenia

Język Tobie też dziękuję z całego serduszka

Ewi z tego co wiem to przezierność najlepiej do 13+6

Jezyk to są ciężkie decyzje, ja nawet nie śmiem oceniać tych dziewczyn. Choć wiem, że można inaczej. Bliska koleżanka z klubiku urodziła synka z ciężką wadą letalną (bez mózgu). Żył niecałe dwie godziny. Zdążyli ochrzcić, przytulić... Ciężki temat, nawet myśleć o tym teraz nie mogę.

Agus sto lat !!!

U nas pogoda ładna, słoneczko itd, ale wieje okrutnie.

Miłego dnia!

reklama
jezyk zgadzam się z tobą bo to jest ważne.

yggam dzięki juz jestem po, tym razem poszło prawie gładko, miałam z dwóch żył bo pierwsza przy 4tej probowce pękła :/ ale rozłożył się po połowie na dwie ręce cztery z jednej i cztery z drugiej (na skierowaniu miałam 13 badań!!!) a ostatnio i teraz pobierala mi pielegniarka która pracuje z moją teściową, która jest strasznie delikatna i miła i w ogóle super babka i ma fach w ręku i to nie jej wina bo moje żyły zawsze pękają i ktokolwiek pobiera ma kłopot bo albo się chowają i nie ma w co wkluc, albo krew z nich nie leci, albo pękają sobie tak o :/ juz tak mam, przez anemię

Jezyk u nas słońce i cieplutko :)

agus sto lat i witaj w klubie tez mam dziś urodziny :)) super gest ze strony męża :)

AZA od początku idzie super, ale z miesiąca na miesiąc coraz lepiej a i tak od początku nie możemy narzekać, ale my jesteśmy jefynaxrestauracja sushi w promilu 100km, nie mamy strony bo mój na się wvto nie chce bawić mamy tylko na Facebooku ale też rzadko z niego korzystamy ;) jakoś nie ma potrzeby na to

Do góry