reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi pozazdrościć odczuć, u mnie cisza :-)

Alecta może leż? i magnez do tego? Dobrze, że dziś wizyta ;)

reklama
Agulqa jak bym miała się prawdziwymi problemami przejmować to już bym dawno w ciężkiej depresji była bo mamy dość nie ciekawy okres :p wiec skupiam się na *******ach :-D

Doggi ooo jak fajnie zazdroszczę :yes:

Megami ciężko mi w pracy poleżeć niestety.
Doggi ja się tym trochę martwię, bo w ciąży z Tymonem tak miałam i kilka dni później miałam krwawienie i prawie do końca ciąży musiałam brać luteine.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
femme ja tez staram sie nie przejmowac i kilka dni sie udaje, ale jak dojdzie do mnie kumulacja zmartwien to jest jakas masakra :( a Ł ciągle w pracy siedzi i nawet nie mam do kogo odezwać się bo z jego dziadkami mam średnie stosunki.

miłego dzionka :happy2:
Doggi,agus najlepszego :-)życzę Wam urodzenia zdrowych ,pięknych bąbelków i dużo radości
Aza nie,nie na l4,od piątku mam miesiąc urlopu :-) chociaż nie wiem czy nie mam anginy bo boli mnie gardło,mam katar ,dreszcze i łamie mnie w kościach,więc może jutro pójdę do lekarza jak się pogorszy
ja też mam problem z żyłami,a raczej z ich brakiem,ostatnio pobierały mi babeczki z nadgarstka i obie z gin tłukły mnie po rękach,ale żyły się nie pojawiły :-D
martwiącym się dużo pogody ducha życzę :happy2:

Doggi Aguś i ja dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego. Niech Wasze dzieciątka zdrowe rosną a po urodzeniu nie dają mamom za bardzo w kość.
Dziewczyny ją przez Was pracować nie mogę. Ciągle mnie korci żeby sprawdzić co słychać na forum.

Doggi- sto lat sto lat niech żyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alecta- musisz więcej odpoczywać, wszystko robić wolniej. Ja w obydwu ciązach koło 4 miesiąca zawsze zaczynałam mieć skurcze i skracała się szyjka i niestety fenoterol i leżenie, modlę się żeby teraz było inaczej. Dlatego oszczędzaj się, odpoczywaj ile możesz.

A mi dziś wróciły mdłości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a tak się cieszyłam, że już po wszystkim. I znowu męczę się żeby obiad ugotować.

reklama
Doggi życzę Ci wszystkiego najlepszego i spełnienia najskrytszych marzeń :)
Co do ruchów to zazdroszczę choć tak jakbym też czasami coś tam czuła.

Bada a gdzieś wyjeżdżacie na urlop czy lenistwo w domu? Zdrówka dla Ciebie :)

Yggam wiem o jakim korceniu mówisz, ja często jestem przez to w plecy z robotą w domu ;)

Do góry