reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Agulqa jak bym miała się prawdziwymi problemami przejmować to już bym dawno w ciężkiej depresji była bo mamy dość nie ciekawy okres wiec skupiam się na *******ach
Doggi ooo jak fajnie zazdroszczę
Doggi ooo jak fajnie zazdroszczę
Megami ciężko mi w pracy poleżeć niestety.
Doggi ja się tym trochę martwię, bo w ciąży z Tymonem tak miałam i kilka dni później miałam krwawienie i prawie do końca ciąży musiałam brać luteine.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Doggi ja się tym trochę martwię, bo w ciąży z Tymonem tak miałam i kilka dni później miałam krwawienie i prawie do końca ciąży musiałam brać luteine.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja:
femme fatal
Mama Ninki :)
Alecta może przez wysiłek :-/ dobrze ze dzisiaj wizyta
Jeny zjadłam jajecznice jaka jestem szczęśliwa ze dałam rade
Jeny zjadłam jajecznice jaka jestem szczęśliwa ze dałam rade
agulqa_b
Fanka BB :)
femme ja tez staram sie nie przejmowac i kilka dni sie udaje, ale jak dojdzie do mnie kumulacja zmartwien to jest jakas masakra a Ł ciągle w pracy siedzi i nawet nie mam do kogo odezwać się bo z jego dziadkami mam średnie stosunki.
bada m.
Fanka BB :)
miłego dzionka
Doggi,agus najlepszego :-)życzę Wam urodzenia zdrowych ,pięknych bąbelków i dużo radości
Aza nie,nie na l4,od piątku mam miesiąc urlopu :-) chociaż nie wiem czy nie mam anginy bo boli mnie gardło,mam katar ,dreszcze i łamie mnie w kościach,więc może jutro pójdę do lekarza jak się pogorszy
ja też mam problem z żyłami,a raczej z ich brakiem,ostatnio pobierały mi babeczki z nadgarstka i obie z gin tłukły mnie po rękach,ale żyły się nie pojawiły
martwiącym się dużo pogody ducha życzę
Doggi,agus najlepszego :-)życzę Wam urodzenia zdrowych ,pięknych bąbelków i dużo radości
Aza nie,nie na l4,od piątku mam miesiąc urlopu :-) chociaż nie wiem czy nie mam anginy bo boli mnie gardło,mam katar ,dreszcze i łamie mnie w kościach,więc może jutro pójdę do lekarza jak się pogorszy
ja też mam problem z żyłami,a raczej z ich brakiem,ostatnio pobierały mi babeczki z nadgarstka i obie z gin tłukły mnie po rękach,ale żyły się nie pojawiły
martwiącym się dużo pogody ducha życzę
Doggi Aguś i ja dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego. Niech Wasze dzieciątka zdrowe rosną a po urodzeniu nie dają mamom za bardzo w kość.
Dziewczyny ją przez Was pracować nie mogę. Ciągle mnie korci żeby sprawdzić co słychać na forum.
Dziewczyny ją przez Was pracować nie mogę. Ciągle mnie korci żeby sprawdzić co słychać na forum.
Doggi- sto lat sto lat niech żyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alecta- musisz więcej odpoczywać, wszystko robić wolniej. Ja w obydwu ciązach koło 4 miesiąca zawsze zaczynałam mieć skurcze i skracała się szyjka i niestety fenoterol i leżenie, modlę się żeby teraz było inaczej. Dlatego oszczędzaj się, odpoczywaj ile możesz.
A mi dziś wróciły mdłości a tak się cieszyłam, że już po wszystkim. I znowu męczę się żeby obiad ugotować.
Alecta- musisz więcej odpoczywać, wszystko robić wolniej. Ja w obydwu ciązach koło 4 miesiąca zawsze zaczynałam mieć skurcze i skracała się szyjka i niestety fenoterol i leżenie, modlę się żeby teraz było inaczej. Dlatego oszczędzaj się, odpoczywaj ile możesz.
A mi dziś wróciły mdłości a tak się cieszyłam, że już po wszystkim. I znowu męczę się żeby obiad ugotować.
reklama
Doggi życzę Ci wszystkiego najlepszego i spełnienia najskrytszych marzeń
Co do ruchów to zazdroszczę choć tak jakbym też czasami coś tam czuła.
Bada a gdzieś wyjeżdżacie na urlop czy lenistwo w domu? Zdrówka dla Ciebie
Yggam wiem o jakim korceniu mówisz, ja często jestem przez to w plecy z robotą w domu
Co do ruchów to zazdroszczę choć tak jakbym też czasami coś tam czuła.
Bada a gdzieś wyjeżdżacie na urlop czy lenistwo w domu? Zdrówka dla Ciebie
Yggam wiem o jakim korceniu mówisz, ja często jestem przez to w plecy z robotą w domu