Nulini
Po prostu szczęśliwa!
U mnie w Mozilli rozjechane całe forum, wykrzykniki, wszystko tłustą czcionką, tragicznie to wygląda...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Potwierdzam, że warto zrobić dokładne połówkowe, na dobrym sprzęcie, z oceną wszystkich narządów. Jak coś wyjdzie nie tak, to większość można leczyć jeszcze w brzuszku
I po badaniach z krwi nie mozna poronic, bo jak. To amniopunkcja czyli pobieranie plynu owodniowego jest obarczona tym ryzykiem.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
pytalam gina i mowie co mi powiedzial, mozna robic nie trzeba. a co do normalnego chodzenia do lekarza w ciazy mam troche inne zdanie. jednak moze wykryc jakis problem na tyle wczesnie ze da rade cos z tym zrobic, ale to moje zdanie tylkoagulqa skoro iść tokiem myslenia,że to badanie usg jest dobrowolne,to tak samo chodzenie do ginekologa w ciąży jest dobrowolne i mozna ale nie trzeba bo co to zmieni
my nie rozmawialiśmy, ale też dokładnie tak samo czujęAle popatrzmy też na to od strony facetów i nie wymagajmy by tylko oni nas rozumieli ale my ich także spróbujmy. My wiemy, że jesteśmy w ciąży, czujemy to i widzimy po swoim ciele. A faceci... dla nich nic się nie zmienia. Oni nie widzą tych 2 centymetrów więcej w pasie, nie czują naszych mdłości, nie rozumieją, że coś w nas się dzieje. Dopóki nie zobaczą wieliego brzucha i nie poczują kopniaków cała ciąża to jakaś abstrakcja. Przynajmniej tak twierdził mój Mąż gdy rozmawialiśmy na ten temat w czasie pierwszej ciąży.