reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ależ Wy pędzicie. Nadążyć nie można;)
Ja mam USG w czwartek i chyba już mi zrobi takie kompleksowe USG.
A co do terminu, to też najprawdopodobniej będę miała cesarkę, a wtedy jest możliwość, że na święta będę już miała bobasa;)

McPearl na bakterie w moczu to pewnie Furaginę dostaniesz (a to nie jest antybiotyk). Przynajmniej ja zawsze to dostawałam na zapalenie pęcherza

Dziewczyny współczuję Wam leżenia. Ale ja z kolei cały dzień biegam za córcią. W sobotę byłam z nią na basenie, ale to była już ostatnia nasza samotna wyprawa, bo jednak za dużo noszenia przy takim wyjściu. Teraz tylko razem z Tatą żeby miał kto dźwigać małego Klopsa.

Ja z Tosią nawet nie byłam informowana o jakichś płatnych badaniach, ale mój gin to już na emeryturze był...
Za to babeczka, do której chodziłam na USG właśnie robiła mi takie z przeziernością, badaniem przepływów i tymi innymi bajerami, pamiętam, jak mówiła mi to wszystko :tak: Oczywiście za darmo. I wtedy też poznałam płeć :-D Ale za chiny nie pamiętam, który to był tydzień, jutro poszukam w papierach...

Mnie włosy rosną na potęgę, zdecydowanie mniej wypadają, a pazury mam jak tipsy, to mi się podoba :-D

Dziewczyny wielu lekarzy przy badaniu przezierności zauważa płeć (tzn zauważa gdy jest to chłopiec:-D) Ja o płci córci dowiedziałam się na połówkowym czyli ok 20 tygodnia.

ja w pierwszej ciąży nie wiedziałam do porodu kogo urodzę,a w drugiej dowiedziałam się dopiero w 32 tygodniu, tak że fajnie ,że wy wiedziałyście tak szybko

Oj ja też w obu ciążach dowiedziałam się po porodzie. Może tym razem uda się wcześniej :-)

reklama
Do góry