reklama
bada m.
Fanka BB :)
Doggi błagam Cię zrób coś z tą tabelką,ja z laptopem pod pyskiem i ledwo widzę już po powiększeniu.
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Ja zawsze miałam usg ok 12 tc, ale moja pani była gin nie mierzyła przezierności. Powiedziała, że ciężko dokładnie zmierzyć a ja nie naciskałam bo i nie widziałam potrzeby. Teraz będę miała i pewnie pomierzą, ale jakoś nie zamierzam się tym stresować. Nawet jak wyjdzie źle to następnych testów robić nie zamierzam, bo w moim przypadku nie widzę potrzeby. Po co mam się stresować wynikiem prawdopodobieństwa. Potwierdzam, że warto zrobić dokładne połówkowe, na dobrym sprzęcie, z oceną wszystkich narządów. Jak coś wyjdzie nie tak, to większość można leczyć jeszcze w brzuszku
U Was też forum jakieś takie rozwalone? Wszędzie wykrzykniki mi wyskakują :-)
Zjadam właśnie świeżutki chlebek z pasztetem z Lidla heheh mniaaaam Zaraz zabieram się za leczo.
U Was też forum jakieś takie rozwalone? Wszędzie wykrzykniki mi wyskakują :-)
Zjadam właśnie świeżutki chlebek z pasztetem z Lidla heheh mniaaaam Zaraz zabieram się za leczo.
bada m.
no też miałam was pytać czy macie nowy image strony,wykrzykniki,tłusta trzcionka
już rano w pracy tak było,ale myślałam,że tylko na telefonie
już rano w pracy tak było,ale myślałam,że tylko na telefonie
nieobecna87
u mnie wszystko wygląda po staremu
bada m.
chyba zależy na jakiej przeglądarce,bo na Operze i na telefonie mam te nowości,a na Internet Explorer po staremu
nieobecna87
u mnie na chrome normalnie
reklama
Hey, ja już do Was wracam bo wreszcie gości wczoraj oddelegowałam i przez pół dnia leżałam i nic nie robiłam. Ja lubię gości ale 4 dni robienia śniadań, kolacji, gotowania obiadów i sprzątania mi wystarczy. Odnisę się do Was później bo jeszcze mam 10 stron do nadrobienia.