reklama
Filipiamama
Fanka BB :)
Dziewczyny, dopiero weszlam na liste styczniowek. Zmiencie mi termin na 3 stycznia, juz kiedys o tym pisalam, ale chyba sie rozmylo;-)
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
McPearl może dojrzeje i będzie dzielnym starszym bratem. Moja A. też ostatnio daje czadu. Ciągle tylko ja, ja, ja. Na spacerach jest ok, ale w kościele to ciągle naśladuje młodszą siostrę A młodsza znów ma fazy gadania. Nawija jak katarynka. Jeszcze jak jest śpiew to ok, ale jak jest cisza...
Co do seksu. Nie wiem na ile to zbieg okoliczności, ale w pierwszej ciąży po seksie zaczęły mi się skurcze. Całą noc mnie męczyły, a następnego dnia o 14 urodziłam. W drugiej niestety nie działało
Powodzenia na wizytach!!!
Coś mi forum świruje chyba...
A ja się czuję średnio. Uderzenia gorąca, kołatanie serca, słabo mi, ale to to akurat pewnie ciążowe Ciśnienie ok...
A ja mam usg genetyczne w środę
Co do seksu. Nie wiem na ile to zbieg okoliczności, ale w pierwszej ciąży po seksie zaczęły mi się skurcze. Całą noc mnie męczyły, a następnego dnia o 14 urodziłam. W drugiej niestety nie działało
Powodzenia na wizytach!!!
Coś mi forum świruje chyba...
A ja się czuję średnio. Uderzenia gorąca, kołatanie serca, słabo mi, ale to to akurat pewnie ciążowe Ciśnienie ok...
A ja mam usg genetyczne w środę
nieobecna87
A ja od rana oglądam na allegro zestawy używanych ubrań dla dzieciaków (kupowałam takie synowi w pierwszej ciąży). Co dziwne - oglądam śliczne sukieneczki! A i tak będzie drugi chłopak.
Witam się i ja, jak zwykle od rana ujezdzam i spotykam się z ludźmi
jezyk powodzenia na wizycie ja w czwartek kartę zakładam
Nulini witaj, ja też dopiero wracam do żywych
Ja wczoraj w nocy się obudziłam i budziła mojego na sex tak mnie naszło, w ogóle bardzo mi teraz libido pykło do góry )) i'm lovin IT
McPearl drugie podobno jest zupełnie inne, moja mama mówi ze mój starszy brat aniołek nie leżał i się uśmiechał, spokojny, nie uciekał, nie pyskowal za to jak ja sievurodzilam to moja mama mówiła ze gdybym ja się pierwsza urodziła to by NIGDY W ŻYCIU nie chciała kolejnego bo poza tym ze spałam cala noc i ładnie jadłam to byłam wcielony szatanem, którego wszędzie było pełno jakby mało było wszystkiego innego
agulqa_b u nas w związku to ja mam większe potrzeby niż mój przecież jak pierwszy raz my tyryryry to ja jego zaciagalam do łóżka a nie na odwrót taki ogier z niego
McPearl u mnie to nie pomogło kilka razy dziennie miałam chcice i ten mój się musiał wysilać a i tak ola urodziła się 6dni povterminie
nieobecna to dla mnie nie jest tłumaczenie
Filipiamama zmienię ci, ale tak na przyszłość to takie info pisz mi na prive bo we wszystkich krajach wątkach różne info giną w tłumie po prostu
A ja się zastanawiam czy iść na prenatalne czy nie i nie wiem no ;(
jezyk powodzenia na wizycie ja w czwartek kartę zakładam
Nulini witaj, ja też dopiero wracam do żywych
Ja wczoraj w nocy się obudziłam i budziła mojego na sex tak mnie naszło, w ogóle bardzo mi teraz libido pykło do góry )) i'm lovin IT
McPearl drugie podobno jest zupełnie inne, moja mama mówi ze mój starszy brat aniołek nie leżał i się uśmiechał, spokojny, nie uciekał, nie pyskowal za to jak ja sievurodzilam to moja mama mówiła ze gdybym ja się pierwsza urodziła to by NIGDY W ŻYCIU nie chciała kolejnego bo poza tym ze spałam cala noc i ładnie jadłam to byłam wcielony szatanem, którego wszędzie było pełno jakby mało było wszystkiego innego
agulqa_b u nas w związku to ja mam większe potrzeby niż mój przecież jak pierwszy raz my tyryryry to ja jego zaciagalam do łóżka a nie na odwrót taki ogier z niego
McPearl u mnie to nie pomogło kilka razy dziennie miałam chcice i ten mój się musiał wysilać a i tak ola urodziła się 6dni povterminie
nieobecna to dla mnie nie jest tłumaczenie
Filipiamama zmienię ci, ale tak na przyszłość to takie info pisz mi na prive bo we wszystkich krajach wątkach różne info giną w tłumie po prostu
A ja się zastanawiam czy iść na prenatalne czy nie i nie wiem no ;(
agulqa_b
doggi ja tam z moim nie mam problemu. dzidzius jest dzieki mnie wrocilismy padnieci od rodzicow po 23 i mowie do Ł ze do roboty bo lekarz kazal, a on sie patrzy i na litosc liczy ale ja wiem jak go podejsc no i mamy małego stworka
moj Ł od samego poczatku mam wrazenie ze kuma o co chodzi z ciaza. moze dlatego, ze bralam go na badania i mowilam co i jak. no i podsylam mu artykuly o hormonach itp. fakt, wszystko zmienia sie u nas ale bez jego wsparcia i zrozumienia byloby ciezko wiec chlopak nie ma wyjscia
moj Ł od samego poczatku mam wrazenie ze kuma o co chodzi z ciaza. moze dlatego, ze bralam go na badania i mowilam co i jak. no i podsylam mu artykuly o hormonach itp. fakt, wszystko zmienia sie u nas ale bez jego wsparcia i zrozumienia byloby ciezko wiec chlopak nie ma wyjscia
jezyk w zgolu nie ma za friko to są dodatkowe badania których jak nie chcesz nie musisz robić jeśli ktoś będzie chciał usunąć jak coś nie tak to robi badania bo one tylko po to są ponoć na leczenie itp jest polowkowe
reklama
agulqa_b
doggi u mnie tak samo jest, tzn nie sa obowiazkowe, to sa badania dodatkowe jak sie chce to sie idzie. ja nie ide. z Ł stwierdzilismy ze i tak nie usuniemy a po co dodatkowy stres przez 7miesiecy gdyby cos wyszlo zle. poza tym moj gin powiedzial, ze wbrew pozorom nie sa to badania na 100% wiec dla mnie strata kasy