reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

INDI - to raczej nie wina usg tylko bardzo nie delikatnego ginekologa myślę :no: jakiegoś brutala musisz mieć... baba ? ja wolę do facetów chodzić jacyś tacy delikatniejsi są przynajmniej takie mam doświadczenie ;-)

reklama
Femme, ten od dopichwowego byl akurat bardzo fajny, delikatny, duzo mi wytlumaczyl, jeden z lepszych ginow u jakich bylam. Nie wiem, moze poprostu jakos mi dziwnie cialo zareagowalo.

Witam popołudniowo. Też pierwsze słyszę o tym że z pełnym pęcherzem, mój gin kazał mi na pierwszym usg zacisnąć pięści i wsunąć pod tyłek wtedy wszystko było ładnie widać:)
Femme ja też jakoś wolę facetów lekarzy, mam wrażenie ze są o wiele delikatniejsi.
Od którego tyg macie usg przez brzuch? tak się zastanawiam kiedy mojego zataszczyć bo już mi truje:)

bada m., właśnie! Moja wizyta 30 czerwca :-D

Indi, ja i w pierwszej ciąży i teraz już dwa USG miałam dopochwowe, kiedyś badanie jajników też w ten sposób, no cóż, nie jest to najprzyjemniejsze, ale da się przeżyć :-D W 5 tyg miałaś przez brzuch??? :szok: Ja miałam w równym 5t przez brzuch i nie było kompletnie nic widać, a dzisiaj lekarz sam się za głowę złapał, że gdzie tak młodej ciąży przez brzuch szukać :no:

demollka, ja też mam pięści pod tyłkiem zawsze :-D

Nulini, bylo widac pecherz plodowy I malutki punkcik wewnatrz, a w 8 serduszko :)

Bedzie post pod potem ale edytujac nie moge wstawic zdjecia.
Taki oraz byl w 5 TYG

Załączniki

• 1402934430337.jpg
    1402934430337.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No ale jak wychodzi kilka pozytywnych testow to raczej bardziej to na ciaze wyglada. Ja bylam pewna, ze nie to rbuel, bo bylam na USG 4dni przed okresem i bylo czysto. Ja sie bardziej obawialam ciazy pozamacicznej dlatego poszlam na USG, nie spidziewalam sie, ze zobacze mojego malego rezydenta :)

Do góry