reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
a ja nie mogę teraz jesc mocnych smakow bo caly dzien pozniej cierpie nie to ze mnie mdli ale jakos ciezko na zoladku.
ja raczej tez rzadko gotuje raczej Ł to robi i dobrze mi z tym
ja raczej tez rzadko gotuje raczej Ł to robi i dobrze mi z tym
femme fatal
Mama Ninki :)
A co do USG, to moze mialas nie do konca pelny pecherz. Ja sie tak wlasnie ostatnio wybralam I zapomnialam sie napic I to usg wyszlo takie zamazane troche.
No co ty z pełnym ? mi gin przed USG powiedział żebym poszła właśnie opróżnić pęcherz
Nie jest tak źle dolałam wody zagęściłam i da się zjeść nawet trochę mięsa poskubałam
Ostatnio jak bylam na USG to mi wlasnie proponowali dopochwowej ze wzgledu na pusty pecherz wlasnie, ale sie balam. Mialam 2 razu w zyciu USG przezpichwowe nic przyhemnego. Raz jak mialam cysts na jajniku jakie's 10 lat temu I Drugi raz podczas badamia plidnisci, ustalenua rezerw jajeczkowych itp. Po badaniu mialam takie skurcze ze myslalam ze z bolu umre albo zniose jajo.Nie chcialam ryzykiwac tego w ciazy
nieobecna87
Fanka BB :)
a ja i w pierwsze i w tej ciąży sikałam i sikam co 5 minut więc nie dałabym rady wytrzymać na badaniu z pełnym pęcherzem. Bałabym się, że obsikam lekarza
femme fatal
Mama Ninki :)
a ja i w pierwsze i w tej ciąży sikałam i sikam co 5 minut więc nie dałabym rady wytrzymać na badaniu z pełnym pęcherzem. Bałabym się, że obsikam lekarza
hahahahahaha
nie no na tak wczesnym etapie to chyba dopochwowo się robi przynajmniej tak myślałam ja tak przynajmniej miałam zawsze i to nic nie boli ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Indi, oj wątpię, przed USG 2 tyg. temu byłam świeżo odsikana, bo nawet nie wiedziałam, że trzeba mieć pełny pęcherz, a teraz właśnie mi się siku chciało
Oj, ten mój lekarz dziś to taki delikatny, jakbym co najmniej dziewicą była
Oj, ten mój lekarz dziś to taki delikatny, jakbym co najmniej dziewicą była
reklama
Femme fatale, na moim ostatnim USG dopochwowym lekarz Musial dicisnac tak, zeby miec wglad na jajniki. Nic przyjemnego, ale Dali sie przezyc. Bol dopuero zaczal sie jak juz bylo po badaniu, czulam sie jakby mi macica chciala wypasc.Dlatego raczej wolne unikac we wczesniej ciazy.
Nulini, moze faktycznie wins sprzetu. A co do ginekoligow, to wlasnie tacy piwinni byc, co sie obchodza jak z dziewica. Wizyte u ginekologa to nie wizyte w spa I I'm delikatnuejszy lekarz, tym latwiej badanie przebiega. Tutaj np nie mozna sobie isc do ginekologa za darmo tak jak w PL, ewentualnue prywatnie ( chyba ze ze skierowaniem) zreszta tak jak z jazdym innym specjalusta. ROK temu bedac w Pl poszlam prywatnie, to mi sie taki cham I prostak trafil, ze spakowalam manatki I wyszlam.
Nulini, moze faktycznie wins sprzetu. A co do ginekoligow, to wlasnie tacy piwinni byc, co sie obchodza jak z dziewica. Wizyte u ginekologa to nie wizyte w spa I I'm delikatnuejszy lekarz, tym latwiej badanie przebiega. Tutaj np nie mozna sobie isc do ginekologa za darmo tak jak w PL, ewentualnue prywatnie ( chyba ze ze skierowaniem) zreszta tak jak z jazdym innym specjalusta. ROK temu bedac w Pl poszlam prywatnie, to mi sie taki cham I prostak trafil, ze spakowalam manatki I wyszlam.
Ostatnia edycja: