reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ignas też taki zarlok, cała miskę zupy wciągnie, z resztą mięsa z warzywami tak samo i to nie z głodu, bo nawet jak je częściej, to i tak dużo...
A ja mam "problem", bo jak nie mam dla niego naszego obiadu, to słoiczek jest dla niego mało...

reklama
Hej ;-)

Faktycznie cisza, u nas był zalatany weekend w sumie ten też będzie i następny :-p w październiku pełno imprez urodzinowych zawsze.

Alicja ostatnio za Niną ciągle lata :laugh2: zaczęło się hehe ... teraz mają zabawę (hymmm w sumie nie wiem czy Nina się dobrze bawi :laugh2:) Alicja biegnie do Niny do pokoju a Nina ją przynosi z powrotem hahaha radość małej bezcenna :p

Tak się ostatnio zastanawiałam kiedy dziecko zaczyna pokazywać części ciała ? i jakie super zdolności posiadają wasze dzieci ? :laugh2::-p

U nas troche chorobowo,dopadł mnie znowu ból zołądka.nie wiem czy to znowu nie kamienie w przewodzie zółciowym,musze zrobić badania...na szczescie dzieciaki zdrowe.szykujemy mały remont ale zachodu sporo.u nas największa radośćjak sie obudzi i zobaczy Nine,czysta radość.

Gniewciu już 2 tygodnie ma katar i zaczął kaszleć więc poszliśmy do lekarza,a ona twierdzi , że osłuchowo ok i uszy też ok więc dała syrop i krople na alergie, jak nie pomoże to da antybiotyk, tylko na co ?:-p
G zasuwa już jakby chodził od urodzenia:laugh2: i zaczął się wspinać na łóżka :tak:co jest niebezpieczne, bo "schodzi " na główkę, poza tym mądry jest bardzo wszystko wie i rozumie,ale niegrzeczny jest również, oni we dwóch to przy nim pikuś :szok:

Zdrówka dla Wszystkich :happy:

Ojca mam w szpitalu, bo jest poważnie chory,dziś był operowany :-( i w ogóle u mnie z nastrojem kiepsko, oby do wiosny ...

Hej, ja milczę bo się bycze. Jestem od soboty w sanatorium z Laura w Rabce. Jest super. Tylko do.pon potem mąż. Moja mała ma katar i kaszel os 19.09 bardzo źle sypia, jutro wymaz z gardła i nosa. Tęsknię za nią ale nie ukrywam ze odsypiam i odzywam, nawt kawy nie pije rano.
Bada zdrowia dla taty i brawa dla Gniewka!
U nas pokazuje oko , nos buzię i lampę, robi papa i daje mokre buziaki z otwartą japka.
Indi jak noce N.? Czy te metody z kliniki poskutkowały ?
Pozdrawiam

Chyba taka pora na choroby, wszystko jakby wisi w powietrzu. Moj nie klaszcze I nie macha, ja jakos nigdy mu tego nie pokazywalam. Nie wiem, czy na jakies super zdolnosci, w sumie to dopiero 9.5 miesieczne dziecko, wiec ma czas, ale mysle ze rozwija sie OK. N to typowy maly odkrywca, kombinuje jak co jest zrobione, dzisiaj stworzyl calkiem sam takie dzielo.
Mysza, N przesypia teraz cale noce bez znudzenia nas. Jesli sie budzi to jest w stanie sam sie wyciszyc I znowu zasnac, wiec chyba klinika pomogla

Załączniki

• 1446069838679.jpg
    1446069838679.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 48
Mój by wcześnie to zjadł :p

Bada zdrowia dla Was i taty!
Moim katary i kaszle to i z 3-4 tyg potrafią się ciągnąć, ale o ile osłuchowo ok to tylko objawowo sie leczymy.

M robi brawo, ma nawet odruch - kładę na plecy to brawo, nie wiem skąd to heh, przybija piątkę. Zaczyna wiecej gadać po swojemu, powtarzać po mnię cio to, to, toto, da, bawi sie w tornado :p meczy kwiatki... Super mocy jeszcze nie odkryłam :-)

reklama
Dziękuję :happy:

Indi Nev bardzo zdolny i super ,że metody usypiania działają

Mysza ale super, że się wyśpisz :tak:

G jak Marek przybija piątkę, robi pa - pa ,bije brawo jak mu dam coś dobrego do jedzenia lub jak nam do buzi wepchnie swojego chrupa :tak:
pokazuje jaki jest duży ,nadal nie mówi ani mama ani tata :-p i głównie w tym tygodniu się wspina,wczoraj wszedł z kanapy na kaloryfer i parapet :sorry: oczy trzeba mieć w koło głowy,mało co mogę zrobić jak jestem z nim sama
I jeszcze "tańczy" gdy włączę radio

Do góry