reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ignas też taki zarlok, cała miskę zupy wciągnie, z resztą mięsa z warzywami tak samo i to nie z głodu, bo nawet jak je częściej, to i tak dużo...
A ja mam "problem", bo jak nie mam dla niego naszego obiadu, to słoiczek jest dla niego mało...

reklama
Hej ;-)

Faktycznie cisza, u nas był zalatany weekend w sumie ten też będzie i następny :-p w październiku pełno imprez urodzinowych zawsze.

Alicja ostatnio za Niną ciągle lata :laugh2: zaczęło się hehe ... teraz mają zabawę (hymmm w sumie nie wiem czy Nina się dobrze bawi :laugh2:) Alicja biegnie do Niny do pokoju a Nina ją przynosi z powrotem hahaha radość małej bezcenna :p

Tak się ostatnio zastanawiałam kiedy dziecko zaczyna pokazywać części ciała ? i jakie super zdolności posiadają wasze dzieci ? :laugh2::-p

U nas troche chorobowo,dopadł mnie znowu ból zołądka.nie wiem czy to znowu nie kamienie w przewodzie zółciowym,musze zrobić badania...na szczescie dzieciaki zdrowe.szykujemy mały remont ale zachodu sporo.u nas największa radośćjak sie obudzi i zobaczy Nine,czysta radość.

Gniewciu już 2 tygodnie ma katar i zaczął kaszleć więc poszliśmy do lekarza,a ona twierdzi , że osłuchowo ok i uszy też ok więc dała syrop i krople na alergie, jak nie pomoże to da antybiotyk, tylko na co ?:-p
G zasuwa już jakby chodził od urodzenia:laugh2: i zaczął się wspinać na łóżka :tak:co jest niebezpieczne, bo "schodzi " na główkę, poza tym mądry jest bardzo wszystko wie i rozumie,ale niegrzeczny jest również, oni we dwóch to przy nim pikuś :szok:

Zdrówka dla Wszystkich :happy:

Ojca mam w szpitalu, bo jest poważnie chory,dziś był operowany :-( i w ogóle u mnie z nastrojem kiepsko, oby do wiosny ...

Hej, ja milczę bo się bycze. Jestem od soboty w sanatorium z Laura w Rabce. Jest super. Tylko do.pon potem mąż. Moja mała ma katar i kaszel os 19.09 bardzo źle sypia, jutro wymaz z gardła i nosa. Tęsknię za nią ale nie ukrywam ze odsypiam i odzywam, nawt kawy nie pije rano.
Bada zdrowia dla taty i brawa dla Gniewka!
U nas pokazuje oko , nos buzię i lampę, robi papa i daje mokre buziaki z otwartą japka.
Indi jak noce N.? Czy te metody z kliniki poskutkowały ?
Pozdrawiam

Chyba taka pora na choroby, wszystko jakby wisi w powietrzu. Moj nie klaszcze I nie macha, ja jakos nigdy mu tego nie pokazywalam. Nie wiem, czy na jakies super zdolnosci, w sumie to dopiero 9.5 miesieczne dziecko, wiec ma czas, ale mysle ze rozwija sie OK. N to typowy maly odkrywca, kombinuje jak co jest zrobione, dzisiaj stworzyl calkiem sam takie dzielo.
Mysza, N przesypia teraz cale noce bez znudzenia nas. Jesli sie budzi to jest w stanie sam sie wyciszyc I znowu zasnac, wiec chyba klinika pomogla

Załączniki

• 1446069838679.jpg
    1446069838679.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 50
Mój by wcześnie to zjadł :p

Bada zdrowia dla Was i taty!
Moim katary i kaszle to i z 3-4 tyg potrafią się ciągnąć, ale o ile osłuchowo ok to tylko objawowo sie leczymy.

M robi brawo, ma nawet odruch - kładę na plecy to brawo, nie wiem skąd to heh, przybija piątkę. Zaczyna wiecej gadać po swojemu, powtarzać po mnię cio to, to, toto, da, bawi sie w tornado :p meczy kwiatki... Super mocy jeszcze nie odkryłam :-)

reklama
Dziękuję :happy:

Indi Nev bardzo zdolny i super ,że metody usypiania działają

Mysza ale super, że się wyśpisz :tak:

G jak Marek przybija piątkę, robi pa - pa ,bije brawo jak mu dam coś dobrego do jedzenia lub jak nam do buzi wepchnie swojego chrupa :tak:
pokazuje jaki jest duży ,nadal nie mówi ani mama ani tata :-p i głównie w tym tygodniu się wspina,wczoraj wszedł z kanapy na kaloryfer i parapet :sorry: oczy trzeba mieć w koło głowy,mało co mogę zrobić jak jestem z nim sama
I jeszcze "tańczy" gdy włączę radio

Do góry