reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Megami, moj to samo, bo niby nie spada z wysokosci, ale zawsze jednak przy czyms staje, przemieszcza sie, sprobuje chodzic bez trzymania , co mu tak srednio wychodzi I sie obija, ale poza tym,,ze sobie poplacze, to nic groznego.
Zla wiadomosc, ostatnio Nav odkryl kibel. Za chwile pewnie odkryje, ze fajnie sie cos do niego wrzuca ;)

reklama
Dzięki dziewczyny, pocieszyłyście mnie, uspokoiłyście.

Wasze szkraby to są do przodu. Mój 'pittbull' do stania , chodzenia chyba sie nie będzie spieszył ale spoko-ledwo nerwowo dzisiejszą akcję przeżyłam, na wiecej wrażeń nie jestem gotowa ;) Jak mówicie, mogę z nim normalnie na basen jutro iść co? Pewno będa się pytać od czego limo... powiem , że go bijemy :D

Mommy, tak naprawde chyba wiekszosc rodzicow doskonale zdaje sobie sprawe w jaki sposob powstaja siniaki u odkrywajacego swiat I swoje mozliwosci niemowlaka. Co do basenu to chyba nie ma problemu, zobacz jak maly bedzie sie jutro czul iwtedy zadecydujesz.

Miłego weekendu babeczki :happy:
Mommy to normalne, że teraz będą guzy i siniaki, Gniewko już chodził z obite buzią z miesiąc temu :-p a spadł mi z łóżka jak miał 2 miesiące (Antoś zresztą też, z tym że spał nadal )i nic mu nie było poza krótkim płaczem.Teraz już od dawna zostawiamy go tylko na podłodze lub w łóżeczku.

Indi to G nawala w akwarium i stresuje rybki :-D

Załączniki

• 20150918_125550.jpg
    20150918_125550.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 63
Bada ale on sie zmienil! Przystojniacha wam rosnie :)

Nam sie syn popsul jesli chodzi o nocki. Ostatnio co chwila sie budzi I wrzeszczy, wstaje tak na dobre coraz wczesniej ( dzisiaj maz go zabawial od 5.30). Juz nie wiem co mam robic, ale mam dosc. Czuje sie jak zombie

Indi u nas to samo, nocki coraz gorsze, budzi się często,płacze,też mam dość :wściekła/y: tak bym się wyspać chciała :-D obstawiam,że trójki dolne się chcą przebić:tak: ile jeszcze tych zębów przed nami ? :sorry::-D

Dzień dobry u nas tez nocki straszne, ale czytałam o skoku rozwojowym ( to juz chyba przedostatni) i min. Dziecko budzi się, jest niespokojne i kweczy i płacze przez sen. Uwaga dziś zapisze datę w kalandarzu ! Moje dziecko które ma 8 msc, 2 tyg i 5 dni przespalo pierwsza noc! Bez żarcia i budzenia się w nocy! Flacha była o 20:30 a następną o 6 rano! Zjadła, ppbawila się, strzeliła klocka i poszła spać i tak spalysmy do po 9:D dziś mam tyle chęci do życia, ze nawet moja angina mi nie straszna:D obstawiam, ze to póki co jednorazowy sukces...ech
Ja najbardziej boje się trojek zębów, jak juz je przetrwamy to juz koniec, z tego co pamiętam trzonowe nawet nie wiedziałam kiedy wyszły. Trójka są bardzo bolesne i dluugoo wychodzą...wrrr

reklama
Mysza, z calego serca Wam zycze, zeby ta pierwsze przespana noc byla poczatkiem wielu. U nas niestety bylo kilka zupelnie przypadkowych przespanych nocy ( nie pid rzad) a maly I tak sie budzi do tej pory :mad:

Do góry