reklama
zuzanna8704
Fanka BB :)
Licja na policzkach może to być również reakcja na cokolwiek, np. mój synek miał wysypkę po kontakcie z zarostem taty więc obserwuj go... Ale również nie zaszkodzi diagnozować w stronę alergii
Hej, jestem z Wami codziennie ale nie mam siły odpisywać....starsza wróciła z wakacji, zrobiła się mega zazdrosna o uwagę i w głupi sposób oznajmia swoja obecność.....daje popalić, mało tego juz 4 noc nie śpię, ząbki .....ja pier .. kweczy, płacze, stęka, rzuca sie z boku na bok co kilkanaście minut.....i na deser, wczoraj dostałam okres a dziś się wykrwawie chyba, czuje się jak zmiętą stówa......Help...
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja nie przespałam nocy od 7 miesięcy, więc Wasze opisy nie robią na mnie żadnego wrażenia...
Do tego Tosia w niedzielę pojechała nad morze, mąż w pracy, a ja sama z Młodym, który jak tylko jest ze mną sam na sam - zaczyna popis.
Potrafi tak się drzeć, że mam dość, gotuje się we mnie na dźwięk tych jęków i wrzasków i nie potrafię nie zwracać na to uwagi.
Wychodzę z pokoju, ale przecież muszę wrócić, a uszu zatkać nie mam czym.
MARZĘ o powrocie do pracy, żeby chociaż 8 godzin dziennie od niego odpocząć...
Do tego Tosia w niedzielę pojechała nad morze, mąż w pracy, a ja sama z Młodym, który jak tylko jest ze mną sam na sam - zaczyna popis.
Potrafi tak się drzeć, że mam dość, gotuje się we mnie na dźwięk tych jęków i wrzasków i nie potrafię nie zwracać na to uwagi.
Wychodzę z pokoju, ale przecież muszę wrócić, a uszu zatkać nie mam czym.
MARZĘ o powrocie do pracy, żeby chociaż 8 godzin dziennie od niego odpocząć...
bada m.
Fanka BB :)
Siły życzę z całej siły &&&
To ja marzę o 24 h bez marudy tylko i aż
To ja marzę o 24 h bez marudy tylko i aż
To moja starsza poszła dziś do przedszkola pierwszy raz nowego,po pół godzinie dzwonili że miała wypadek,huśtawka ją uderzyła,jest krwiak na oku,siniak i rozciecie...okulary jej uratowały oko...niewiele brakowało...
reklama