reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Licja na policzkach może to być również reakcja na cokolwiek, np. mój synek miał wysypkę po kontakcie z zarostem taty :szok: więc obserwuj go... Ale również nie zaszkodzi diagnozować w stronę alergii

Hej, jestem z Wami codziennie ale nie mam siły odpisywać....starsza wróciła z wakacji, zrobiła się mega zazdrosna o uwagę i w głupi sposób oznajmia swoja obecność.....daje popalić, mało tego juz 4 noc nie śpię, ząbki .....ja pier .. kweczy, płacze, stęka, rzuca sie z boku na bok co kilkanaście minut.....i na deser, wczoraj dostałam okres a dziś się wykrwawie chyba, czuje się jak zmiętą stówa......Help...

Ja nie przespałam nocy od 7 miesięcy, więc Wasze opisy nie robią na mnie żadnego wrażenia...
Do tego Tosia w niedzielę pojechała nad morze, mąż w pracy, a ja sama z Młodym, który jak tylko jest ze mną sam na sam - zaczyna popis.
Potrafi tak się drzeć, że mam dość, gotuje się we mnie na dźwięk tych jęków i wrzasków i nie potrafię nie zwracać na to uwagi.
Wychodzę z pokoju, ale przecież muszę wrócić, a uszu zatkać nie mam czym.
MARZĘ o powrocie do pracy, żeby chociaż 8 godzin dziennie od niego odpocząć...

To moja starsza poszła dziś do przedszkola pierwszy raz nowego,po pół godzinie dzwonili że miała wypadek,huśtawka ją uderzyła,jest krwiak na oku,siniak i rozciecie...okulary jej uratowały oko...niewiele brakowało...

reklama
Ona już doszła gorzej z nami bo wiemy jak sie to mogło skończyć...to była ewidentnie jej wina bo zeskakiwała z bujającej sie huśtawki i nie uskoczyła wystarczająco daleko...

Do góry