reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Licja oj możesz się przeliczyć niestety tak jak Indi pisze. Z resztą 3 pobudki to raczej standard.
Ps mój ma więcej - pocieszam się tym, że nocne mleko jest lepsze dla rozwoju mózgu. Choć lekko nie jest np. teraz gdy jestem chora.

Ostatnia edycja:
reklama
Megami zdrówka :tak:

Nie jest prawdą,że na mm dziecko śpi,zależy od dziecka,mój bratanek ma 6 m i od 4 miesięcy przesypia noce,a Gniewko budzi się 3-5 razy w nocy i 2x je a pozostałe razy pije lub popłakuje,już nie pamiętam kiedy byłam w miarę wyspana:-pja nie narzekałam jak jadł i spał,bo ma prawo,teraz dobijają mnie pobudki co 1,5 h i marudzenie,popłakiwanie ,więc ja chyba mało wymagająca jestem :-D

Moje dzieci jedno i drugie śpią od urodzenia. Ola wstawala o 4 jedząc o północy (z zegarkiem w ręku co 4h jadła) a stachu najwcześniej wstał mi o 5:30 a tak wstaje o 7:30-8:30 jedząc o 21 czasem 21:30. A syn mojego brata np długo wstawal w nocy i budził die kilka razy. Strasznie ciekawi mnie od czego to zależy. Ze jedne dzieci mają tak a drugie inaczej z tym spaniem

Igi je kolację po 19 (przeważnie jakaś 19.15), śniadanko o 7 rano.

I tak, jak u bady - w nocy kręci się, popłakuje i doprowadza mnie tym do szału...

Megami zdrowka!

Nulini, jak probowalusmy wyeliminowac karmienie nocne I zamiast tego dawalismy pic, to tez sie budzil milion razy. A tak obudzi sie raz, dostanie butle I spi dalej.

u mnie Wszystkie nasze dzieci miały problemy z zasypianiem( szczególnie w dzień) i spaniem w nocy,więc to chyba geny:-D ja nerwus,rozdarty to dzieci jakie mają być ?:szok::sorry: Gniewko chodzi spać o 20,a wstaje o 6 ,chłopcy chodzili spać o 22 i wstawali o 8,czyli wychodzi tak samo 10 h snu,niestety przerywanego

reklama
Licja, chyba taki sposob nie istnieje niestety, poprostu jedni maja farta a inni sie musza tak meczyc. My juz chyba probowalusmy wszystkiego I zczystym sumieniem moge posiedziec, ze nic nie robimy zle, poprostu maly sie budzi I juz, kiedys wkoncu przestanie.

Do góry