reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini miłego wyjazdu.my jedziemy 3 sierpnia a 1 jeszcze idziemy na wesele wiec bedzie zamueszanie.Jagoda tradycyjnie zaczyna weekendową diete,mleka połowe wypija,obiadku teżniebardzo.jedynie kleik rano zjadła ale dopiero jak owoców dodałam.dałam jej dzisiaj kawałek banana do reki,nie była zainteresowana...

reklama
Nulini, Milego wypoczynku i super pogody. Dzieciaczki z Wami Jada czy jedziecie bez?
Ja dzisiaj ojres dostalam i wszyztko mnie boli. Dziewczyny, czy to normalne, ze cykle moga byc tak nieregularne 6 mcy po porodzie? Mi sie spoznil 11 dni I juz zaczela sobie wlosy z glowy rwac czy aby jakims cudem nie wpadlam

Kasia, my tez w auto kupe kasy wlozylismy przed samym wyjazdem, ale nie ma opcji, zebysmy nigdzie nie pojechali :-D

bada, ja tez jestem PRZERAZONA, Młody potwornie daje w kosc, bez przerwy jeczy, a jak nie na rekach, to ryczy jak obdzierany ze skóry... Na szczęście jedziemy do strasznej wioski, liczę, że ludzi na plaży będzie na tyle mało, że nikt nam MOPSu na głowę nie ściągnie :baffled:

Indi, wakacje bez dzieciaków to nie wakacje :-D

No my już nie możemy narzekać. Młody zje co mu dam. Blw nie robimy bo ją z tych co panikuja. Na noc zjada mleko. Do 21 już śpi i pierwszą pobudka o 4 rano na mleko i potem już o 7 wstajemy.
W dzień śpi coraz mniej, ale jak nie śpi to w wózku grzecznie leży.
Obkreca się z plefkow na brzuszek i odwrotnie. Sam jeszcze nie siedzi ale ma na to czas. Jak na wszystko inne. Na ząbki ciągle czekamy.
Po włączaniu nowych produktów nie ma sensacji brzyszkowych. Mówię wam następne dziecko grzeczniehsze od poprzedniego.
Ciągle jezdzimy w głębokim i jest ok.
Po domu przemieszczany się w lezaczku bujaczku.

W tym roku nigdzie nie jedziemy. Kasa poszła na obozy Kacpra. No i ją...nie lubię wyjazdów z takim małym dzieckiem.

Ojjj chyba jakiś skok rozwojowy, bo większość czytam ja w domu meczybuly, u mnie jęki, steki, kweki i mostki , wszystko w dupę parzy, 100 % uwagi, a w domu nie ma kiedy co zrobić....
Dziś kolejna noc zgroza, nie spala i się darła od 1 do 5 rano a potem od 6:30 do 8 a zasnęła tradycyjnie o północy ...., w związku z tym dieta dziś, tylko moje mleko i sok przecierowy jabłko malina ...przeze te noce dziś zaslablan na spacerze, dobrze ze z mama byłam.
Emi ja to nawt na kibelek ..nią chodzę w lezaczku i myje się tez przy jej obecność, i śpimy tez razem...moje małżeństwo też na tym cierpi, dalej śpimy osobno, o braku seksu nie wspomnę....boje się nocy, ech
Jutro i my wyjeżdżamy do Wierchomli, nic nie mam spakowane, mamy jeden pokój 4 osobowy, jak będę takie noce to ja wracam, szkoda mi mojej Laurusi nie będzie spala bidulka
Nulini udanego wypoczynku!

My też śpimy z Młodym w łóżku, więc przytulanki tylko w drugim pokoju, w sypialni nie ma szans. Na szczęście ma wczasach Tosia ma osobny pokój, chociaż nocne pobudki brata nie robią na niej wrażenia ;-)

Udanego weekendu :happy: już nie ma czym oddychać :-p

Mysza współczuje,G chodzi spać 20 lub chwilę po i śpi mniej więcej ładnie do póki matka się nie położy :-p nie wiem czy zęby czy gorąco ale całą noc od kilku dni się wierci stęka i pamiętam każdą godzinę od północy do 6 :angry:

Jeżyk to gratki Francika grzecznego,u nas się nie sprawdza że kolejne dziecko grzeczniejsze są inni ,ale każdy był wymagający bardzo z tym że chyba jestem za stara bo G wyjątkowo daje Nam w kość :-D biedne są nasze starszaki bo mało się z nimi bawię czy zajmuje przez marudę, co ma i plusy bo zrobili się bardziej samodzielni

reklama
Ja sie nie dam nabrac na to, ze kolejnego dziecko bedzie spokojniejsze oj nie.

Nulini, co do wakacji z dziecmi to tyle w temacie:

Załączniki

• 1437306582901.jpg
    1437306582901.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 44
Do góry