reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej, my tak samo przelozylismy szczepienie na za tydzień, bo mały ma katar i kaszel, mimo że piguła mówiła, że można normalnie szczepić. Raz że się boję, że właśnie katar jest spowodowany wirusem i nie wiadomo jak to się rozkręci, a dwa, że nie wyobrażam sobie dziecka po szczepieniu i z katarem - combo x2, nie wytrzymalabym psychicznie... Dzisiaj kupiłam katarek, bo mieliśmy zwykły aspirator i żałuję że nie zrobiłam tego tydzień temu ;-) rewelacja ;-)

Uciekam spać, dobrej nocy życzę Wam :-)

Witajcie :) U nas też szczepienie przełożone, dla odmiany nasza lekarka nie spieszy się ze szczepieniem i mówi, że żadnych katarków, pleśniawek itp. być nie może..., a że nam górne jedynki próbują się wydostać, to nie wiem kiedy szczepimy.
Ja wożę Maję jeszcze w gondoli i żal mi się z tą gondolą rozstać, bo mam świadomość tego, że to już nie wróci... Dopiero co wkładałam maluszka do gondolki, a tu już trzeba się z gondolką pożegnać, a maluszek zrobił się konkretnym bobasem :eek:

Cześć, Miłego dnia. U nas dziś pochmurnie ale ciepło.

Megami - dla mnie podłoga najbezpieczniejsza choć przy starszych dzieciach jest ryzyko rozdeptania dlatego ja wyznaczyłam w pokoju miejsce ,, teren prywatny Oskara'' i tam nie ma biegania. Oczywiście wciąż sprawdzam czy jest bezpieczny bo tak jak Twój nie usiedzi na miejscu, kręci się wkoło i wychodzi poza swój teren :-) jest ciekawy i chce do sióstr.

Nie planowałam zakupu ale chyba będzie konieczny zakup spacerówki takiej łatwo składalnej i lekkiej ale nie typu parasolka na wakacje bo camarelo zajmuje dużo miejsca w bagażniku jednak. Czy coś polecacie, chcę używkę raczej.

Ostatnia edycja:
Hej, witam się i ja, cos tu przycichło ostatnio, może przez ładna pogodę ...
U nas nerwowo, bo w niedzielę chrzciny i lekki stres jest, najbardziaj boje się zachowania Lili w kościele...słabo mi
Bada moja nie dość, ze nie chce w wózku na lezaco to i na siedząco tez źle, w wózku nigdy nie zasypia, ja ja cały czas na rękach nosze.....marze aby zaczęła raczkować! !!

reklama
Fajny ten espiro ale ten mały koszyk to masakra, przy trójce dzieci musze mieć coś większego. A znacie może baby designe sprint albo walker?

MyszaKrak - nie stresuj się, ja się tak bałam o moją starszą bo ona mega ruchliwa i płacząca była a w kościele super grzeczna, patrzyła zafascynowana światełkami i muzyką, będzie oki. Zazdroszczę że już niedługo będziecie po chrzcinach, my nadal jesteśmy bez chrzestnych i bez daty chrztu.

Do góry