Mysza mój stachu urodził się z waga prawie 3300 a teraz waży 5800. Też się baliśmy że niedozywiony ale miał wszystkie badania w tym kierunku i jest wszystko super po prostu tak już ma. A je bardzo dużo ostatnio i to nie kp tylko mm bo mój pokarm jest biedny (o czym już pisałam kiedyś ale u mnie to wynik choroby) nie stresuj się. Nadrobi a może tak jak stachu taka już po prostu jest. Mnie się w głowie nie mieściło to tym bardziej że Ola była mały pulpet urodziła się chudzina a z tyg na tydzień robiła się coraz większym pulpetem a stachu zupełne przeciwieństwo, czasem wydaje mi się że po porodzie miał więcej ciałka nuż teraz.
reklama
Mysza, nie stresuj sie. Wszystko bedzie dobrze. Lila poje troche mm i zaraz waga pójdzie w gore.
Kupiliśmy młodej fotelik do karmienia - chicco polly magic 3w1. Jest o tyle fajny, ze ma funkcje lezaczka z pałąkiem do zabawy. Także uzywac go mozna juz teraz :-)
Słoiczek z kaszka z herbatnikami... Nie boicie sie podawac tego słoiczka? On zawiera w sobie gluten. Jak to w ogole jest z tym glutenem? Od kiedy mozna próbować podawać?
Kupiliśmy młodej fotelik do karmienia - chicco polly magic 3w1. Jest o tyle fajny, ze ma funkcje lezaczka z pałąkiem do zabawy. Także uzywac go mozna juz teraz :-)
Słoiczek z kaszka z herbatnikami... Nie boicie sie podawac tego słoiczka? On zawiera w sobie gluten. Jak to w ogole jest z tym glutenem? Od kiedy mozna próbować podawać?
Ja nie mam zamiaru dać się zwariować z tymi terminami i czekać dokładnie co do dnia na możliwość podania czegoś nowego. Nasi rodzice też nie świrowali z karmieniem nas i co, czy brakuje którejś z Was czegoś? ;-) jest na tej kaszce napisane, że po 4 miesiącu, a po drugie nic się z tym moim dzieciaczkiem nie działo:-)
Idę spać, bo padam na twarz. Dobrej nocy :-)
Idę spać, bo padam na twarz. Dobrej nocy :-)
A ja Wam powiem, że kupiłam jej ten słoiczek po Waszych zachwytach :-) Dopiero po podaniu małej, doczytałam o tym glutenie. Hahaha. A zapierałam sie, że gluten dopiero po skończonym 5 miesiącu Na szczescie nie zjadła duzo :-) Choć widac było, że jej smakuje.
Kasia ja też z tymi terminami nie wariuje ;-)
Wczoraj Lila dostała banana i dzisiaj z rana była zielona kupą a raczej klocek.
Tylko czemu zielona jak banan jest jasnożółty haha
Lay Wercia i tak już jakiś gluten dostała jak cycek ją karmiłaś ;-)
Jemy jak mi się nic nie chce.
Niedługo ma sąsiadka wpaść na kawę.
Tymko mój na antybiotyku, początki zapalenia oskrzeli ma :-\
Lila ma katar i coś pokasłuje, ale na szczęście wszystko ma czyste.
Mam jej często bis odciągać i rano podawać jej 6 kropelka flegaminy.
Mogłaby już być jakaś normalna pogoda, bo mam już dosyć tych wszystkich choróbsk :-[
Wczoraj Lila dostała banana i dzisiaj z rana była zielona kupą a raczej klocek.
Tylko czemu zielona jak banan jest jasnożółty haha
Lay Wercia i tak już jakiś gluten dostała jak cycek ją karmiłaś ;-)
Jemy jak mi się nic nie chce.
Niedługo ma sąsiadka wpaść na kawę.
Tymko mój na antybiotyku, początki zapalenia oskrzeli ma :-\
Lila ma katar i coś pokasłuje, ale na szczęście wszystko ma czyste.
Mam jej często bis odciągać i rano podawać jej 6 kropelka flegaminy.
Mogłaby już być jakaś normalna pogoda, bo mam już dosyć tych wszystkich choróbsk :-[
bada m.
Fanka BB :)
miłego dnia ja się pytam gdzie jest słońce też mam dość tej pogody,jeden dzień w miarę ciepło a później 3 dni zimno,że kurtka by się przydała
ja też jak kasia i alecta nie przywiązuje zbytniej uwagi do tych wszystkich zaleceń,bez przesady ,skoro na słoiczku jest info,że po 4 miesiącu to jakiejś krzywdy mu nie zrobię,trzeba wierzyć swojemu instynktowi i dziecku (u mnie jest trudno z tym rozszerzaniem z powodu bóli brzuszka,ale próbujemy różnych potraw,może akurat coś nie spowoduje bóli-wczoraj dałam mu soczku przecierowego rozrobionego z wodą i noc była ok.,ale kupy zielone po każdej nowej potrawie są )
alecta zdrówka dla dzieciaczków
ja też jak kasia i alecta nie przywiązuje zbytniej uwagi do tych wszystkich zaleceń,bez przesady ,skoro na słoiczku jest info,że po 4 miesiącu to jakiejś krzywdy mu nie zrobię,trzeba wierzyć swojemu instynktowi i dziecku (u mnie jest trudno z tym rozszerzaniem z powodu bóli brzuszka,ale próbujemy różnych potraw,może akurat coś nie spowoduje bóli-wczoraj dałam mu soczku przecierowego rozrobionego z wodą i noc była ok.,ale kupy zielone po każdej nowej potrawie są )
alecta zdrówka dla dzieciaczków
Ostatnia edycja:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja też absolutnie nie głupieję na punkcie terminów.
Tosia dostała gluten po 4 miesiącu, Młody dostaje dziś, bo mam jakieś warzywka z kluseczkami czy coś.
Tosia dostała gluten po 4 miesiącu, Młody dostaje dziś, bo mam jakieś warzywka z kluseczkami czy coś.
reklama
miłego dnia ja się pytam gdzie jest słońce :
Tak się złożyło że u mnie jest piękne słoneczko
Ja mam gdzieś terminy daje kiedy uważam to za słuszne np ostatnio stachu dostał kawał buły do memlania i jaka była radość