reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

My zaczynamy od warzyw. Z tego powodu o którym pisze nulini.

Mommy- jak dajesz mm to musisz czymś dopajac.

Agulqa- i jak siostra?

My tez w końcu zaliczylismy zaległe szczepienie.

Indi- jak masz taką możliwość to zatrudnij na kilka godzin. Odetchniesz

reklama
Jezyk podaje wodę, ale mały nie chce pić tzn. weżmie kilka łyczków u wypluwa.

No pierwsze jabłuszko za nami,następna będzie marchewka-chyba z nią będzie łatwiej bo jabłko nie przypasowało. Krzywił się jakby cytryne dostał :-D

Agulqa, trzymam kciuki za siisrre, zeby wytrzymala jak najdluzej.

Mommy, moj tez za woda nie przepada. Probuje mu dawac, ale jak sie kapnue, ze to nie mleko to butle odpycha raczkami.

Jezyk, mi nie chodzi nawet o odetchniecie, tylko o ogarniecie chaosu przeprowadxkowego. Za 2 dni nam sie lokatorzy wprowadzaja, a tam jeszcze nasze rzeczy jakies sa, tutaj tez polowa rzeczy w kartonach. W srode moja mama przylatuhe, ale w sumie to ten tydzien taki zwariowany. Moj syn niestety nie wspolpracuje :(

MG_4943-1000x667.jpg
Indi młody na plecy i do roboty :-D

U nas dziś w końcu słońce!!!! Od razu inaczej się człowiek czuje... :-) Muszę powolutku za krzesełkiem się rozglądać.

Załączniki

• MG_4943-1000x667.jpg
    MG_4943-1000x667.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 60
u nas już padało,a teraz słońce świeci :-)pranie już się suszy na dworze,a G śpi w najlepsze :tak:

Megami czy to Wy na tej fotce ?

Indi &&& za wytrwałość:happy:

agulqa i jak z siostrą udało się wyciszyć ? &&& aby było ok.:happy:

Megami, ja nie mam takiej chusty jak Wy. Mam Babasling, ale to sie nie nadaje na plecy I infantino union, ale moj dziec jest jeszcze za maly na opcje noszenia na plecach w nim wiec utknelam

Hejka :-)
U nas dzisiaj pogoda taka jak wczoraj, wyjdzie słonko na 10 min i zaraz się chmurzy...
Ale się dzisiaj wkurzyłam. Byliśmy wczoraj u pani doktor w związku z rehabilitacją (jedną z wielu lekarzy u których wizyty będziemy mieć) i ona standardowo go oglądała, no i pyta czy odciagamy mu skórkę, mówię że tak, a to ona na sucho zaczęła odciagac i właściwie wyglądało to na delikatnie, ale dzisiaj rano patrzę a on dwie ranki ma na siusiaku... Nie wiem czy mam to spryskać octeniseptem czy co?

właśnie jak to jest z tymi siusiakami? ja lekko przesuwam ta skórkę podczas mycia ale nic na siłę.

my na plecy sie jeszcze nie motamy ale niedługo pewnie będziemy :)

dzis odwiedzila mnie pielegniarka srodowiskowa rodzinna. Ale mnie zdziwila jej wizyta, nie wiedzialam ze ktos taki przychodzi...

Indi powodzenia! Agulqa kciuki za sistre!

reklama
Licja ja też tak robię, w sensie delikatnie, to swoją drogą jest trochę utrudnione, bo małego kapiemy w tummy tub. Ale to jak ona to zrobiła to byłam w szoku, że aż tyle odciągnęla...

Do góry