reklama
Ja w nocy nie karmie wiec sie nie wypowiem.my już na nogach od 5.30,był cycek,potem kupa marchewkowa,troche zabawy i teraz zasypia znowu.miała być ładna pogoda ale jest lipa...dzisiaj zabieramy Jagode po raz pierwszy na basen,aż jestem ciekawa jak zareaguje bo kąpanie w wannie uwielbia.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Daję mm na śpiocha, chociaż dzisiaj i tak się obudził i od 1 do 2 nie spał
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Sprite o jaaaaa niezły mąż.... :-)
My też dady najczesciej zielone
Ja na mojego też czasem mam nerwa, ale bardzo rzadko. Nawet jak pobudka przed 6 to się chwilę czymś zajmie więc luz. Gorzej z dziewczynami. Niby bawią się w swoich łóżkach ale z każdą minutą coraz głośniej....
My też dady najczesciej zielone
Ja na mojego też czasem mam nerwa, ale bardzo rzadko. Nawet jak pobudka przed 6 to się chwilę czymś zajmie więc luz. Gorzej z dziewczynami. Niby bawią się w swoich łóżkach ale z każdą minutą coraz głośniej....
bada m.
Fanka BB :)
miłego ja dopiero jem śniadanko,bo w niedziele mąż ma dyżury i on wstaje rano z Gniewkiem :-),a on już po drzemce,bo wstał o 6:20,więc wstałam dopiero z nim po drugiej pobudce o 9
ja wyciągam z kołyski,ale on usypia natychmiastowo lub śpi cały czas,a wyciągam ze względu na te ciągłe bóle brzucha,musi odbić po jedzeniu ,bo inaczej za jakiś czas jest pobudka i ryk
ja wyciągam z kołyski,ale on usypia natychmiastowo lub śpi cały czas,a wyciągam ze względu na te ciągłe bóle brzucha,musi odbić po jedzeniu ,bo inaczej za jakiś czas jest pobudka i ryk
Bada u nas w weekendy Ł ma zawsze dyżur, ale głównie śniadaniowo-kawowy
Połamaną jakaś jestem po tej nocy.
Do 2 spać nie mogłam, Tymko brzydko kaszlał aż w końcu dostał paracetamol, bo cały ciepły był i po łóżku się rzucał.
Pewnie jutro zamiast do p-kola pójdziemy do lekarza :-\
Połamaną jakaś jestem po tej nocy.
Do 2 spać nie mogłam, Tymko brzydko kaszlał aż w końcu dostał paracetamol, bo cały ciepły był i po łóżku się rzucał.
Pewnie jutro zamiast do p-kola pójdziemy do lekarza :-\
Hej :-) Ja w niedzielę też wykorzystuję męża jak się da, bo w tygodniu go mało w domu My używamy chusteczek toujours sensitive z lidla, za 80 szt 5zł, nie pachną niczym i są w sam raz nawilżone. U nas dużo ich nie idzie... Moja gwiazdka miała wczoraj stan podgorączkowy, ale oprócz cieplejszej główki, to była pogodna i w sumie jak zawsze, więc nie wiem co to, bo innych objawów nie ma. Dziś temperatura jest prawie ok, może ze trzy kreski więcej, wczoraj rano i na noc Pedicetamol dostała. Może ząbek kolejny... Spała dziś idealnie, może to przez tę temp., bo pierwsza pobudka po 5 rano, też je na śpiocha, a druga to już przed 10. Dała pospać w niedzielę.
Pamiętam doskonale swoje pierwsze dziecko - bardzo wymagające, mało śpiące i w dzień i w nocy... kiedy musiałam kombinować by pod prysznic pójść bez stresu, że się rozkrzyczy Dlatego wiem, jak to jest z takimi dziećmi... Może pocieszy Was drogie mamy wymagających maluchów, że moja po burzliwym okresie niemowlęcym do tej pory jest grzeczną dziewczynką. Także są dobre prognozy na przyszłość
Ta pogoda jest dobijająca A już prawie czerwiec...
Pamiętam doskonale swoje pierwsze dziecko - bardzo wymagające, mało śpiące i w dzień i w nocy... kiedy musiałam kombinować by pod prysznic pójść bez stresu, że się rozkrzyczy Dlatego wiem, jak to jest z takimi dziećmi... Może pocieszy Was drogie mamy wymagających maluchów, że moja po burzliwym okresie niemowlęcym do tej pory jest grzeczną dziewczynką. Także są dobre prognozy na przyszłość
Ta pogoda jest dobijająca A już prawie czerwiec...
reklama