reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Moj z nami spi, jak tylko sie zaczyna ruszac to od razu butla, nawet sie nie zdaxy obudzil dobrze. Po zarciu spi jak zabity.

Ja w nocy nie karmie wiec sie nie wypowiem.my już na nogach od 5.30,był cycek,potem kupa marchewkowa,troche zabawy i teraz zasypia znowu.miała być ładna pogoda ale jest lipa...dzisiaj zabieramy Jagode po raz pierwszy na basen,aż jestem ciekawa jak zareaguje bo kąpanie w wannie uwielbia.

Sprite o jaaaaa niezły mąż.... :-)

My też dady najczesciej zielone :-D

Ja na mojego też czasem mam nerwa, ale bardzo rzadko. Nawet jak pobudka przed 6 to się chwilę czymś zajmie więc luz. Gorzej z dziewczynami. Niby bawią się w swoich łóżkach ale z każdą minutą coraz głośniej....

miłego:happy: ja dopiero jem śniadanko,bo w niedziele mąż ma dyżury i on wstaje rano z Gniewkiem :-),a on już po drzemce,bo wstał o 6:20,więc wstałam dopiero z nim po drugiej pobudce o 9
ja wyciągam z kołyski,ale on usypia natychmiastowo lub śpi cały czas,a wyciągam ze względu na te ciągłe bóle brzucha,musi odbić po jedzeniu ,bo inaczej za jakiś czas jest pobudka i ryk

Bada u nas w weekendy Ł ma zawsze dyżur, ale głównie śniadaniowo-kawowy :-D

Połamaną jakaś jestem po tej nocy.
Do 2 spać nie mogłam, Tymko brzydko kaszlał aż w końcu dostał paracetamol, bo cały ciepły był i po łóżku się rzucał.
Pewnie jutro zamiast do p-kola pójdziemy do lekarza :-\

Hej :-) Ja w niedzielę też wykorzystuję męża jak się da, bo w tygodniu go mało w domu :tak: My używamy chusteczek toujours sensitive z lidla, za 80 szt 5zł, nie pachną niczym i są w sam raz nawilżone. U nas dużo ich nie idzie... Moja gwiazdka miała wczoraj stan podgorączkowy, ale oprócz cieplejszej główki, to była pogodna i w sumie jak zawsze, więc nie wiem co to, bo innych objawów nie ma. Dziś temperatura jest prawie ok, może ze trzy kreski więcej, wczoraj rano i na noc Pedicetamol dostała. Może ząbek kolejny... Spała dziś idealnie, może to przez tę temp., bo pierwsza pobudka po 5 rano, też je na śpiocha, a druga to już przed 10. Dała pospać w niedzielę.
Pamiętam doskonale swoje pierwsze dziecko - bardzo wymagające, mało śpiące i w dzień i w nocy... kiedy musiałam kombinować by pod prysznic pójść bez stresu, że się rozkrzyczy :eek: Dlatego wiem, jak to jest z takimi dziećmi... Może pocieszy Was drogie mamy wymagających maluchów, że moja po burzliwym okresie niemowlęcym do tej pory jest grzeczną dziewczynką. Także są dobre prognozy na przyszłość :sorry:
Ta pogoda jest dobijająca :baffled: A już prawie czerwiec...

reklama
Do góry