reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Lay, wspolczuje humorkow meza, mam nadzieje, ze szybko mu minie.

Doggi, ja mam wrazenie, ze jak on zje wiecej to jeszcze czesciej jest glodny, chociaz na raz 150 mu sie baaaardzo rzadko zdarza zjesc. Teraz w dzien musze za nim ganiac ze 120 ml bo na raty je, za to w nocy co chwila glodny.

Moj prawie nie spi w dzien I musze mu dotrzymywac towarzystwa. U nas remont robi ekipa, ja sama tylko wpadam rysunkami, matwrialami itp. Tylko ze u nas byla budowa od golych scian I pidlog, wiec z malym by mie dalo rady, nawet jakby byl aniolkiem

Ja juz sie nie Moge doczekac, kiedy moj zacznie chodzic albo chociaz bedzie sie nafawal do chodzika. Przynajmniej nie bede musiala go nosic. Dzisiaj caly dzien na rekach albo sie drze. Plecy mi wysiadaja. Dobijcie mnie

Ostatnia edycja:
reklama
Indi, mimo wszystko chodzik odradzam ;-)

Lay, weź no je.bnij męża i teściową!!! :wściekła/y:

Kurcze, też muszę te puzzle na podłogę kupić, ale jakoś przy Młodej chyba mieliśmy tańsze... Nie pamiętam, gdzie kupowaliśmy i w jakim rozmiarze :-(

Indi, teraz nosisz, niedługo będziesz za nim biegała :-D
U nas różne są dni, czasami jest dużo krótkich drzemek, a czasami, śpi dłuugo, dziś trzeci raz już, z czego druga długa drzemka dwugodzinna... Taki jakiś senny dzień :eek: Obudziła się głodna, to myślałam, że teraz długie czuwanie będzie, a ona poczekała na zupkę, dokarmiła się mlekiem i od razu usnęła. To już teraz może do wieczora łobuzować będzie, jak się obudzi :-D No, ale niania-siostra wróciła już ze szkoły i zapowiedziała, żebym do niej nie szła, jak się obudzi, bo ona pójdzie... - to chyba jedyny plus dużej różnicy wieku.
Też myślę o tych puzzlach, no i o zmianie dywanu, bo mam taki włochaty, a na raczkowanie to on do niczego, pewnie ma dużo ukrytych śmieci i moich włosów :baffled:

ja mam te puzzle i jestem zadowolona - szczerze polecam :) ładne kolory, łatwo utrzymać w czystości i bardzo dobrze izolują (mieszkamy w domku i zimno ciągnie od podłogi).

u mnie kreski na brzuchu juz nie widać ale za to rozstępy mam cholerne - smaruje tym biooilem juz od 3 miesiaca ciazy ale efektu to ja żadnego nie widze ;/

Indi pociesze Cie Tymon dziś też tylko na rączkach ;/ nawet jak wracaliśmy ze spaceru to jakieś 300m od domu zaczął robić cyrki - usiadłam na przystanku wywaliłam cyca i dalam paniczowi jeść, najadł się a jak odłożyłam do wózka to znów krzyk niemiłosierny i tak o to końcówka spaceru z Tymonem na rękach no i jeszcze wózek trzeba było pchać.. plecy to mi siadają a co by tego było mało H wyjechał w delegacje i wróci dopiero jutro...

dziewczyny a co sądzicie o skoczku fisher price ? słyszałam że od czwartego miesiąca można na pare minutek dziecie wkładać to prawda?

a no i nie wiem czy wiecie teraz za płacenie kartą VISA w biedronce dostaje sie taki kod który można wymienić na różne fajne bony np. 20zł zniżki na zakupy w allegro (za min. 100zł) po przez aplikacje mobilna czy 25% zniżki w C&A

Ostatnia edycja:
Myślę że na pare minutek to się nie oplaca kupować :-) a na dłużej to jak z chodzikiem

Nulini ona by Cie zabila!!! Remont przy dziecku? Bys go musiala szczotka ryzowa szorowqc!;)

Indi ja tez wiecznie nosze, ale chodzika nie chce
Tescie chca kupic a ja zabrania

My już od godziny na nogach ale nocke całą spała wiec niejest źle.wczoraj wieczorem wciągnęła 100 ml z butli idocisła oboma cyckami i padła o 19...u nas w końcu nie pada wiec może dzisiaj jakiś dłuższy spacer bedzue.

reklama
U nas dziś nocka ok, choć znów inna niż wcześniejsze :-D 19 (padł niestety jak mucha) - 21 - 3 - 5 i od 6 już buszowanie :-D

Suseł ile mała Ci je z 1 piersi? Mm tylko na noc czy w dzień też je? ;-)

Ależ mi się nic nie chce. Na szczęście już jutro sobota i mąż w domu.

Do góry