reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
karpana sto lat dla Majci :)

Suseł zazdroszczę snu Jagody - ja to się nie mogę doczekać chwili kiedy mój Tymon 6h pod rząd pośpi...

ja na karmieniu piersią też póki co chudnę - i dobrze jeszcze troche jest do zrzucenia :D

u nas pogoda nędzna, zaraz będzie padać a ja mimo wszystko chodzę podekscytowana :D dziś przychodzi do nas narożnik który zamawiałam przez allegro (21 dni oczekiwania bo robią na zamówienie) ale ceny dwa razy niższe niż w sklepach. Mam nadzieje że będzie ładny i że wreszcie wygodnie rozłożę sie przed tv bo to co mamy teraz to jakaś masakra :p

w czoraj dostałam paczke z bebiko z poradnikiem żywienia małego dziecka, słoiczkiem marchewki i próbką kaszki. Teraz pytanie skąd mają moje dane? Pewnie ze szpitala bo przecież za tą książkę i inne pierdy musiałam wypełnić jakąś karteczke z udostępnieniem danych..
Czy wy też dostałyście takie paczki?

śliczna Łucja :)
Tymuś też pozdrawia forumowe ciotki :
P5070083.jpg

Załączniki

• P5070083.jpg
    P5070083.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 73
Śliczna Łucja i Tymcio!

licja ja nie dawałam im tej kartki z danymi za tą książkę ;) Wiedziałam, że będą mi te pierdy przysyłać, a mi to do niczego nie potrzebne.

malinka rozszerzanie diety po 6m polega na zaznajamianiu ze smakami, a nie zastępowaniu posiłków mlecznych, więc jak Ci się nie chce to pełen luz ;-)

Karpanna, najlepszego dla córy :)

Bada, zgadzam się, że dziecko rozróżnia osoby, przy mnie czy mężu Natalka nie boi się, nie grymasi tak jak potrafi to zrobić szczególnie jak próbuję ją zostawić z dziadkiem, czasami jest ryk, płacz i szybka zmiana planów :)

Ja wprowadzam pomalutku inne smaki, np. jeden słoiczek mam na 3 razy.

Doggi, to ja czekam w takim razie jak na zbawienie na ten 5 miesiąc bo pomimo diety, ruchu waga leci ale w górę i wcale nie od zwiększenia mięśni.

Hej hej ale szalejecie z pisaniem ;-)

U nas w końcu ruszyło malowanie, pokój dzisiaj skończony teraz przedpokój, kuchnia i pokój dziewczyn... z tym najgorzej bo cały w naklejkach :-/

SUSEL lepiej iść skonsultuj z innym lekarzem

U nas ząbków brak ;-)
Marchewkę będziemy pierwszy raz próbować w dzień mamy bo wtedy wypada nam koniec 17 tygodnia

Karpanna ja miałam wyrywanego po ciąży też 8 górną i nie bolało, a dentysta powiedział że jak ból przez 4-5 dni będzie się utrzymywał to koniecznie przyjść na kontrolę

Malinka cudna Łucja ;-)

U mnie z wagą ok ;-) gorzej z nadniarem skóry... :-/

licja super foto Tymka :happy: ciemne oczy,ach marzenie u nas wszyscy oprócz męża niebieskie i tak od pokoleń:-p a co do przesyłek reklamowych to na pewno mają dane ze szpitala,ja przy poprzednich porodach też dostawałam,a teraz byłam zdziwiona ,że położne nie nalegały na wypełnienie tych ulotek za pudełka i nie wypełniłam,no i dobrze

a ja się uzbroiłam w kalosze,kurtkę z kapturem,parasol,bo leje i poszłam z G na spacer,a on pospał 30 minut:-p a zwykle na spacerze śpi 2 h,więc mogłam siedzieć na dupie w domu :-D

reklama
Do góry