reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
karpana sto lat dla Majci :)

Suseł zazdroszczę snu Jagody - ja to się nie mogę doczekać chwili kiedy mój Tymon 6h pod rząd pośpi...

ja na karmieniu piersią też póki co chudnę - i dobrze jeszcze troche jest do zrzucenia :D

u nas pogoda nędzna, zaraz będzie padać a ja mimo wszystko chodzę podekscytowana :D dziś przychodzi do nas narożnik który zamawiałam przez allegro (21 dni oczekiwania bo robią na zamówienie) ale ceny dwa razy niższe niż w sklepach. Mam nadzieje że będzie ładny i że wreszcie wygodnie rozłożę sie przed tv bo to co mamy teraz to jakaś masakra :p

w czoraj dostałam paczke z bebiko z poradnikiem żywienia małego dziecka, słoiczkiem marchewki i próbką kaszki. Teraz pytanie skąd mają moje dane? Pewnie ze szpitala bo przecież za tą książkę i inne pierdy musiałam wypełnić jakąś karteczke z udostępnieniem danych..
Czy wy też dostałyście takie paczki?

śliczna Łucja :)
Tymuś też pozdrawia forumowe ciotki :
P5070083.jpg

Załączniki

• P5070083.jpg
    P5070083.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 67
Śliczna Łucja i Tymcio!

licja ja nie dawałam im tej kartki z danymi za tą książkę ;) Wiedziałam, że będą mi te pierdy przysyłać, a mi to do niczego nie potrzebne.

malinka rozszerzanie diety po 6m polega na zaznajamianiu ze smakami, a nie zastępowaniu posiłków mlecznych, więc jak Ci się nie chce to pełen luz ;-)

Karpanna, najlepszego dla córy :)

Bada, zgadzam się, że dziecko rozróżnia osoby, przy mnie czy mężu Natalka nie boi się, nie grymasi tak jak potrafi to zrobić szczególnie jak próbuję ją zostawić z dziadkiem, czasami jest ryk, płacz i szybka zmiana planów :)

Ja wprowadzam pomalutku inne smaki, np. jeden słoiczek mam na 3 razy.

Doggi, to ja czekam w takim razie jak na zbawienie na ten 5 miesiąc bo pomimo diety, ruchu waga leci ale w górę i wcale nie od zwiększenia mięśni.

Hej hej ale szalejecie z pisaniem ;-)

U nas w końcu ruszyło malowanie, pokój dzisiaj skończony teraz przedpokój, kuchnia i pokój dziewczyn... z tym najgorzej bo cały w naklejkach :-/

SUSEL lepiej iść skonsultuj z innym lekarzem

U nas ząbków brak ;-)
Marchewkę będziemy pierwszy raz próbować w dzień mamy bo wtedy wypada nam koniec 17 tygodnia

Karpanna ja miałam wyrywanego po ciąży też 8 górną i nie bolało, a dentysta powiedział że jak ból przez 4-5 dni będzie się utrzymywał to koniecznie przyjść na kontrolę

Malinka cudna Łucja ;-)

U mnie z wagą ok ;-) gorzej z nadniarem skóry... :-/

licja super foto Tymka :happy: ciemne oczy,ach marzenie u nas wszyscy oprócz męża niebieskie i tak od pokoleń:-p a co do przesyłek reklamowych to na pewno mają dane ze szpitala,ja przy poprzednich porodach też dostawałam,a teraz byłam zdziwiona ,że położne nie nalegały na wypełnienie tych ulotek za pudełka i nie wypełniłam,no i dobrze

a ja się uzbroiłam w kalosze,kurtkę z kapturem,parasol,bo leje i poszłam z G na spacer,a on pospał 30 minut:-p a zwykle na spacerze śpi 2 h,więc mogłam siedzieć na dupie w domu :-D

reklama
Do góry