reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Femme wlasnie wiem ale nie mam na kogo zmienic bo inna przychodniz 15km od domu i nie chca tam Robsona przyjac

W ogole wczoraj bylismy na bioderkach i facet chce mu nogi porozkladac do badania a tu nie idzie i oyta nas co on ma taki przykurcz a R sientak zaparl mocno po prpstu. No i facio powoeczial ze jak na 4mce to jest meeeega silny

Wczoraj zaliczylismy z zaprkszeniami dwie ciocie, dzis na pewno moj chrzestny

Obudzilam sie z bolem gardla wkec lipa ;(

A na mojej szczepienia nie robią żadnego wrażenia, jedynie w dzień szczepienia trochę może inaczej się zachowywała

Agulqa zdrówka!

Ja dzisiaj zrobię sobie chyba dzień lenia O! Dawno już całego dnia w pizamie nie spędziłam :-D

U mnie jest moja mama i zamiast cieszyć sie jej obecnością, ciagle sie kłócimy. Głownie dlstego, ze moja mama chce mi wyperswadować z głowy drugie dziecko. Tłumacząc tym, ze moj maz jest chory i w którymś momencie sobie nie poradzę ze wszystkim. Cześciowo ma racje, bo juz jest
mi cieżko kiedy on w szpitalu, nie mam z jego strony pomocy. Przy dwójce w wieku szkolnym byłoby jeszcze ciezej. Ale jak tu dziecku nie dac rodzeństwa? Kiedyś nas zabraknie i co? Dzieć zostanie sam????
Poza tym chyba za bardzo przechwalilam swoja Were, bo od 3 dni budzi sie regularnie o 3.30 w nocy. A dzis to juz przeszła sama siebie. 1,3.30, 5. I usnela dopiero przed chwila. Padam na ryj!!!

Ostatnia edycja:
Lay mojej tez się od kilku dni pozmieniało. Ciężko ją uśpić wieczorem i dzis obudziła sie na żarełko 3.30
Wczoraj chyba półtorej godziny na zmianę stękała płakała i wrzeszczała. Nic nie ppmagało nawet cyc. Dopiero kilka łyków wody z butli i padła

Lay, u nas takie pobudki to norma :tak: Mańka to teraz taki mały żdżartuch się zrobił. Pobudka ok północy, 4 i 6. To i tak jest lepiej niż ostatnimi dniami.

Suseł, skoro moja mała dostała od lekarza syrop wykrztuśny ala Flega.mina czy tam jakiś inny i nasivin to myślę, że ze spokojem też możesz. Zdrówka

Moja tez było problem wczoraj uśpić. Usnela grubo po 21. Fakt, ze spała jak byłyśmy u wuja w Bielsku. Moze to górskie powietrze. A teraz zanim usnela, strasznie płakała. Wydaje mi sie, ze to zeby... Bo i z jedzeniem jest problem.

Hejka :-) Mojej za to zmieniło się, że nie usypia na rękach, a leżąc na łóżku, czasami trzeba ją przytulić, a czasami kocyk wystarczy, to tak już 4 dni. No, ale jeśli chodzi o regularność pobudek w nocy, to jeszcze różnie bywa, jak czasami śpi super, to innej nocy wstaję często, smoczek podać itp... jak jej coś nie podpasuje. No ale raczej tylko godziny zmienia, a pobudki to są dwie, jedna między 1-3 w nocy, a druga to już 6-7 rano - przeważnie.

Lay- ja jestem cały dzień sama z trójeczką bo mąż dużo pracuje. Starsza do szkoły i biegam od rana bo trzeba zaprowadzić ( auta nie prowadzę ) potem przyprowadzić, zakupy i lekcje, place zabaw itd. Daję radę i wiesz co lepiej sobie radze z 3 niż z 1 dzieciem bo chyba z jednym człowiek za bardzo się stara i spala. Tak ma dużo kobiet i dają radę więc i Tu dasz. Jka czujesz pragnienie drugiego dziecka to działaj :-)

Wczoraj miałam telefon od znajomej który jest hitem roku jak dla mnie. dzwoni kumpelka i pyta o małego no to mówię że duży uśmiechnięty itd no i ją zapraszam a ona do mnie Czy wychodzę z Oskarkiem na spacery ???:szok::szok::szok: ścięło mnie z nóg. Ja rozumiem że w moim wieku może większość ma odchowane dzieci ale chyba rozum każdy ma. :-) Co się dzieje z moimi znajomymi, przesilenie wiosenne czy jak ?:-)

reklama
Ja też dzisiaj dzień lenia w sensie żenie gotuje inie sprzątam.jade jednak do ginai dointernisty,może mi coś da...Jagoda na szcześciebez zmian,zasupia sama przed 20 i budzi sie przed 6 tylko spać potem jużnie chce wiec biore ją do salonu żeby maż pospał jescze.

Do góry