reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jesli juz tak o rodzenstwie mowimy ja mam siostre starsza o dwa lata i brata co ma 7lat. Sama mam 23 :-) z siostra kontakt w porzadku, jest 120km ode mnie wiec nie ma czasu na klotnie itp, a brat od poczatku byl traktowany jak synus, ale tez jest 120km dalej niestety.

reklama
Ja mam 2 braci ,starszego o rok i 5 miesięcy i młodszego o lat 17 ,którego do 5 roku życia "wychowywałam" i mu matkowałam na spółkę z mamą :-Da później sama zostałam mamą

Bry, bry, bry drogie Pane! :)
Nie wiem czy uda mi się Was nadrobić, Pulpet właśnie zasypia a Mąż pojechał po frytki dla żony więc mam sekundę by napisać. Jutro dokładnie doczytam co pisałyście.

Po kolei - wczoraj dostałam skierowanie na oddział patologi ciąży. Dziś sie zgłosiłam, okazało się, że oddział jest w remoncie a na ginekologii ani położnictwie nie ma wolnych łóżek więc położna na izbie przyjęć powiedziałą mi: "sory bejbe, spadaj o domu". No ok, użyła trochę innych słów. ;) Po badaniu stwierdzili, że Bobo jest dobre rozmiarowo, serce bije, tylko plamienie jest duże, mam brać leki i leżeć. Zdjęcia nie wrzucę bo za przeproszeniem g**** na nim widać. ;)

Lecąć szybko przez Wasze tematy:
Mieszkanie - Mm kupiliśmy swoje, malutkie (56m2) w listopadzie, do końca marca je remontowaliśmy (z 2 pokoi robiliśmy 3 - bo jak dla mnie małżeństwo musi mieć, choćby malutką ale zawsze sypalnię). Jeszcze tylko 30 lat i będzie nasze. ;) Więc tym co mają remont współczuję. ;) Na czas remontu mieszkaliśmy z teściami - tego sobie współczuję. ;) A tym z Was, które mieszkają w domach szczerze zazdroszczę! :)

Co do rodzeństwa - mam 2 siostry, starsza ma 30 lat a młodsza 19. Sama mam 27. Młodsza jest najlepszą siostrą na świecie, mam z nią znacznie lepszy kontakt niż ze starszą. I teraz jak muszę leżeć a ona ma wakacje, bardzo pomaga mi przy Młodym.

Frytki przyjechały, dobrej nocy! :*

Czesc dziewczyny
Pisalam dzis ale nie umialam zawsze mi posta wcięło.
niestety nie nadążam za wami :(

Ale pochwale sie,ze bylam wczoraj na kontroli i widzialam ♡ tak pieknie pikalo w tej troszke ponad centymrtrowej fasolce :)
Miód na moje serce i spokojniejsza jestem :)

Pozdrawiam was :*

Kevinka super, zaglądaj do nas częściej
nieobecna więc teraz nic tylko leżeć, maluszek walczy więc Ty też musisz i to bez gadania plackiem leżeć!!! trzymam kciuki żeby wszystko było oki:)

Nieobecna znalezli Ci cos na usg czy po prostu plamisz? Ja od wczoraj mam znacznie silniejsze plamienie niz wczesniej, jednak ciagle na brazowa. Moze faktycznie krwiak sie oczyszcza.

Zazdroszcze tym dziewczynom co bez zadnych problemow ciaze znosza, ale wierze w to, ze i u mnie zla passa niedlugo sie skonczy.

Dzis fatalnie sie czulam. Strasznie bolal mnie zoladek i glowa. Swoja droga moze macie dobre, dostepne dla nas sposoby na bol glowy?

W poprzedich ciążach i teraz raz brałam Apap,bo można paracetamol
Ja mam krwiaka(zmniejszył się)ale na szczęście nie plamie,ani nie krwawie,także współczuje takich dolegliwości bardzo

reklama
Do góry