reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja na bol glowy zawsze stosowalam naturalna miete w sztyfcie lub wyciag,smarowalam kark i czoło.
Tylko niewiem czy jest w pl aptece dostepna bo ja kuzynce z niemiec przywozilam.
Jak dla mnie rewelacja.

nieobecna super ze sie udalo i krwiaka juz nie ma!

bada jakiej wielkosci jeest Twoj? moj ma 4cm, to ponoc sporo. od zeszlego tygodnia niestety urosl. w pon mam wizyte by zobaczyc czy dalej rosnie czy odpuscil... a tak ciagle strach :(

kevinka dzieki, nie slyszalam jeszcze o takim sposobie. popytam, posprawdzam moze akurat gdzies dostane :)

A ja mam 3 rodzenstwa,siostre starsza 4 lata,brata 2 i jednego mlodszego 13 lat :-) co ciekawsze mieszy bracmi jest rowno 15 lat,co do dnia :-)
Ja krwiaka nie mam,ale za to mam torbiel ok.5cm,mamy ja monitorowac (podobno do 16 tyg powinna sie wchlonac)...
No i sie doczekalam objawow,moze nie sa mega,ale mdli mnie po jedzeniu i zaczynam byc wrazliwa na zapachy :-(

agulqa mój był taki jak twój,tylko jakiś długi,a cienki,a teraz ma 0,5 cm i coś tam mówił,że jest jeszcze nowy tyciuni 0,2 cm ale bliżej fasolki,nie wiem skąd się te cholerstwa biorą

zmykam miłych snów :-)

Ostatnia edycja:
Witam przyszle styczniowe mamuski :)
jest to moja pierwsza ciaza ( 9 tydzien i 3 dni) termin porodu na 12 stycznia :) szczerze mowiac pierwszy raz korzystam z takiego forum i nie wiem czego moge sie spodziewac ...

angelica witaj! Najlepiej poczytaj nas, popatrz do watkow roznych to szybko sie wdrozysz :)

nieobecna to teraz lezec musisz, my tu cie pilnowac bedziemy ;) Ja tez zawsze zazdroscilam dziewczynom ktore bezproblemowo ciaze przechodzily a nie wkolko cos.

Apap mozna brac jak najbardziej.

reklama
Bada nie slyszalam wczesniej by ktos mial tak sporego jak ja wiec obudzilas we mnie wiecej nadziei ze bedzie wszystko ok. Ciesze sie ze Ci sie udalo i licze na to, ze u mnie tez tak bedzie. Z tego co wiem no krwiaki to popekane naczynka w macicy. W ciazy jest ona bardzo ukrwiona i od zaparc, wysilku a czasem nawet zmiennej pogody te naczynka pekaja, no i powstaja krwiaki.

Do góry