reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja własnie wróciłam z peelingu,fajnie jest zrobić coś dla siebie.na nadmierne kilogramy nie narzekam,już waże mniej niż przed ciążą i to sporo.Jagoda spała dzisiaj ponad 9 h ciagiem ale potem zasnąć nie chciała wiec na nogach jestem od 5 rano.spacer dopiero przed nami bo wieje ale przez weekend cały dzień byliśmy na dworze.

reklama
Wiatr dzisiaj jest niezly, musialam przednie kola w wozku zablokowac bo wiatr nim skrecal ;D
Tak czytam o tych kontrolnych usg... Ja mialam tylko jedno usg i nikt nie mowil nic o jakims kontrolnym, to normalne? Ale na tym pierwszym mowil lekarz ze ok wszystko

Ja nie byłam z ani jednym na usg bioderek i mają się dobrze.U nas nikt nie wysyła na to badanie zapobiegawczo a starsi mieli inną pediatrę niż G
Myśmy na spacerze byli,ale fakt wieje okropnie. Gniewkowi przebija się drugi ząbek i jest dziś marudny bardzo i śpi po 30 minut,a na spacerze 1,5 h na szczęście

My nie poszliśmy na spacer, z dachu coś spadło R na szybe w samochodzie i zbita , tak pizdzi... :dry: Ja na kg też nie narzekam ale ogółem moje ciało mi się nie podoba i trza to zmienić , mam swój wyznaczony cel i muszę go osiągnąć (pewnie trochę mi to zajmie :-D) :tak: Co do usg to jak byliśmy u jednej pediatry u nas to powiedziała , że dziecko w 1 roku życia powinno mieć 3 usg :confused:.... U nas te 1 też było ok no ale na 2 kazali przyjechać to pojechaliśmy i spokój ;-)

Tutaj na USG bioderek wysylaja tylko jesli byl porod posladkowy. My bylismy prywatnie dla swietego spokoju.

Moj dziec mnue zadziwia, jak wczesniej robil kupe co 4 dni, albo nawet co 10, to teraz nawet 2_razy dziennie. Dzisiaj mam jakiegos pecga bo juz 2 razy mu sie wylalo z pieluchy. Nie wiem czy to wins pueluch, ze za fuze np czy poprostu jakos kijowo je zapielam

Potworzasty idzie na plywanie dla niemowlat. Juz wszystko zaklepane I zaczynamy 16 maja :)

Mommy to pediatra gada ci głupoty z tym usg, mój teść jest ortopeda i to bardzo szanowanym i powiedział ze nie ma takiej potrzeby żeby robić usg, mówi że jak przy badaniu coś wychodzi niejasne to wtedy na usg i to raz a nie trzy

Indi czasem kupy potrafią takie triki zrobić ze głowa mała ;) przy oli raz miałam tak ze ona uwalona w kupie po szyję a pampers ledwo drasniety :p

Hmm... My robiliśmy usg, jak Milan skończył 6 tyg. Wszystko było ok. Potem mieliśmy wizytę u ortopedy. Ale trwała zaledwie 5 min i nie byłam zadowolona:/ No i teraz nie wiem... Czy robić drugi raz to usg...Pytałam się u pediatry, powiedziała, jak ortopeda powiedział, że wszystko ok, to nie trzeba. Nie mogłam jej powiedzieć, że wg mnie ten ortopeda do d..y:(

reklama
Indi bo nie mieszkamy w miescie hdzie sa zlobki tylko na wsi. A ze miasto dofinansowuje zlobki to nei chce dzieci ktpre sa gdzie indziej zameldowane

Megami nie zycz mi zle ;)

Doggi ł na powaznie o tym mysli ;)

Gochson u mnie bardzo rzadko ale czasem jeszcze brzusio boli

Zelka haha tez bym soe najpoerw smiala ;)

Myslalam ze nic sie tu nie dzieje bo zero powiadomien a jednak ktps cos pisze ;)

Zimno jak szlag, wieie ale godzinny spacer zaliczylismy

Do góry