reklama
A ja do tej piry nie zauważyłam skoku ubJagody,brak objawów jajichkolwiek.dzuewczyny poradźcie-czy buraczki mogą uczulać?bi Jadźke ci$ dzisiaj wysypało na buzi,takue czerwone krosteczki.a jedyne co nowe jadłam to surówka z buraczków...
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Suseł a może to zbieg okoliczności? Ale wszystko może uczulać, burak też, zależy od dziecka.
Rodzaje krost na buzi u dziecka | Hafija.pl
Rodzaje krost na buzi u dziecka | Hafija.pl
bada m.
Fanka BB :)
Żyjecie ? Miłego dnia i weekendu u nas ciężkie dni,ale od środy G ma już 2 dolne zębory mam nadzieję że teraz będzie przerwa w atrakcjach
Za to wczoraj i dziś mój syn włożony do kołyski sam zasypia,cud jakiś ,albo dorasta
Za to wczoraj i dziś mój syn włożony do kołyski sam zasypia,cud jakiś ,albo dorasta
reklama
3 razy mi sie post usunal ;/
Bada m to super ze zasypia a z zabkami szybciutko, z ktorego jest Twoj syn?)
Jezyk zdrowka dla Franka
Ja wczoraj bylam u kolejnego dermatologa. Mamu przejsc na mleko humana sl i calkowicie odstawic piers bo caly czas sie pogarsza, mimo diety. Ale sciagam mleko mam nadzieje ze za jakis czas moze uda mi sie wrocic do piersi bo mi szkoda strasznie.
Bada m to super ze zasypia a z zabkami szybciutko, z ktorego jest Twoj syn?)
Jezyk zdrowka dla Franka
Ja wczoraj bylam u kolejnego dermatologa. Mamu przejsc na mleko humana sl i calkowicie odstawic piers bo caly czas sie pogarsza, mimo diety. Ale sciagam mleko mam nadzieje ze za jakis czas moze uda mi sie wrocic do piersi bo mi szkoda strasznie.