reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Indi nigdy nie wiadomo jak dziecko skok przejdzie. Raz się drze, następny skok wisi na cycku, a to nie chce jeść, a to zje i tylko śpi całe dnie... Albo bez zmian - loteria :-D Ty rób swoje, a jemu przejdzie

reklama
A ja do tej piry nie zauważyłam skoku ubJagody,brak objawów jajichkolwiek.dzuewczyny poradźcie-czy buraczki mogą uczulać?bi Jadźke ci$ dzisiaj wysypało na buzi,takue czerwone krosteczki.a jedyne co nowe jadłam to surówka z buraczków...

Ja szczepilam ma rota :-)
Najdroższy drink jaki wypije moja córa :p tyle kasy za tak mala ilośc :p

Jeśli chodzi o buraki, to jadłam je od poczatku i nie uczulały nigdy Werki.
A nie wyskoczyly jej potówki???

Dzieki za rady,może to rzeczywiście jakaś przyprawa z tej surówki,zjadłam jej sporo.do tego Nina coś niedomaga,jakieś żołądkowe problemy,w domu ją zostawiłam...no i cieplo jest ale u nas wieje ostro...kiepski dzień

Żyjecie ? Miłego dnia i weekendu :blink: u nas ciężkie dni,ale od środy G ma już 2 dolne zębory :-p mam nadzieję że teraz będzie przerwa w atrakcjach
Za to wczoraj i dziś mój syn włożony do kołyski sam zasypia,cud jakiś ,albo dorasta :sorry2:

reklama
3 razy mi sie post usunal ;/
Bada m to super ze zasypia a z zabkami szybciutko, z ktorego jest Twoj syn?;))
Jezyk zdrowka dla Franka :)

Ja wczoraj bylam u kolejnego dermatologa. Mamu przejsc na mleko humana sl i calkowicie odstawic piers bo caly czas sie pogarsza, mimo diety. Ale sciagam mleko mam nadzieje ze za jakis czas moze uda mi sie wrocic do piersi bo mi szkoda strasznie.

Do góry