reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Femme, widzisz, ja swieta bardziej traktuje jako okaxje, do spotkan rodzinnych niz cos religijnego. W tym roku tak sie zlozylo, ze siedzielismy w swieta sami z potworkiem, wiec ani to odpoczac, ani swietowac, ani gotowac czy porzadnie zjesc :p

reklama
Dziewczyny, to moje dziecko w ogole sie nie obraca z brzuszka na plecy :/
Ma juz odruch pełzania, nawet od kilku tygodni, ale z obracaniem nic. Raczki dalej zacisniete w piąstki, choć zdarza jej sie coraz cześciej wyprostować paluszki. Łapać łapie przedmioty typu pieluszka tetrowa, maskotka. Grzechotki i inne w ogole.

Jezyk, mnie tez kiedys meczyly I to bardzo. Teraz poprostu nam je bardzo rzadko, czesci mojej rodziny nie widzialam od ladnych paru lat I moze dlatego czasem mi brakuje takich spedow :)

Laydeek, wcale jeszcze nie musi sie obracac, jest jeszcze bardzo wczesnie I ma czas. Weronisia ma pewnie inne supermoce :)

My też nie za bardzo świetujemy,w tym roku tylko śniadanie wielkanocne u nas było l.poza tum nastroje słabe bo cieżka choroba w rodzinie-u mojej babci wykryli raka piersi,jutro idzie na operacje...Jagoda grzeczna jak zawsze,$pi od 20-21 do 6 rano,w dzień raczej drzemki,poza tym obserwuje świat.spodobała jej sie mata edukacyjba ostatnio.zaraz bede budzić dziewczyny i do przedszkola.w.końcu słońce..m

Wesołego po świętach dziewczyny.

My mieliśmy gości w 1 dzień świąt, wykończyły mnie przygotowania ale wszystko się udało, jedzenie wyszło smaczne choć robione w pośpiechu i atmosfera była dobra.

Oskarek biedak tylko miał problemy ze snem w dzień ale nadrobił później w nocy.

Mam pytanie do Was: jak długo dziecko może mieć sapkę. Mój mały miał to zdiagnozowane po porodzie i ma do dziś. Wkurza mnie to i denerwuję się. Jutro zadzwonię do pediatry ale chciałam też poznać Wasze zdanie do kiedy to jest normalne a kiedy trzeba się tym zająć. Mi coś świta że do 3 miesiąca ma prawo być ale ni jestem pewna. Mają to Wasze dzieci lub miały. Wiem że pomaga wilgotne powietrze, spacery oczyszczanie noska i poduszka klin stosuję ale lepiej nie jest.

U nas swieta pelna para. Ja z ł i r u rodzicow od zeszlego tyg, w nd zjedlismy sniadanko, pod wieczor przykechala sis z mezem a w pon ok 12 rodzice ł z jego sis i jej chlooakiem wiec wczoraj na obiedzie bylo 11osob.

Wlasnie slucjam w wiadomosciach o chlopaku 21lat co pobil swojego synka 3miesiecznego tak, ze chlopiec jest w stanie krytycznym. Masakra!

Mnie święta też wykończyły, ale to przez chrzciny...

W sobotę pół dnia w kuchni, w niedzielę od rana to samo.
Na szczęście wszystko się super udało, Młody w kościele w ogóle nie płakał, nawet pojadł trochę z butli!!! :-D

Impreza też udana, dzięki Bogu goście wyszli o 19 (na chrzcinach Tosi teście siedzieli do północy! :wściekła/y:).
A wczoraj wreszcie lenistwo na całego ;-)

reklama
Do góry