reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jezyk dobrze ze z małym ok, do szpitala lepiej nie chodzić, bo jeszcze coś nowego można złapać. Ja jestem na świeżo w temacie, dziewczynka z sali obok w trakcie pobytu złapała jakąś jelitowke. Ale w sumie na własne życzenie, bo biegała i bawiła się ciągle z taka inna dziewczynką, która przyszła z wymiotami i biegunka.

My juz od poniedziałku w domku. Zakarzeniu winna była oczywiście e coli. Na szczęście wyleczyliśmy. Obym długo nie musiała wracać do szpitala.

W innej sali leżała pani z 13 miesięczną dziewczynka. Wiecie ile ta dziewczynka spała? W dzień z 5-6 razy nawet po godzinie i w nocy ciągle 12 godzin. Praktycznie ciągle spala. Spala albo ryczała, bo matka ciągle grala na telefonie.

U Was w szpitalach na oddziałach dziecięcych też są szyby pomiędzy salami. Zle rozwiązanie moim zdaniem, wszystko słychać, wszystko widac.

reklama
My już po szczepieniu,dzisiaj pneumokoki były.Jagoda rośnie jak na drożdżach,waży już 5800 czyli dalej przybiera w tempie 200 gram na tydzień,poza tym jest okazem zdrowia.

Witaj Martusia!

Jezyk, dobrze, ze z Franiem OK.

Sylwi, super, ze juz w domu.

Agulqa, moj juz od kilku tygodni zachowuje sie, jakby mial jeden wielki skok. A ostatnio juz samego siebie przechodzi. Bylo juz lepiej, budzil sie w nocy tylko raz o 3,_a teraz znowu co 2 godz. Dzisiaj jak sie zaczal drzec o 5 t dopiero o 6 zasnal. Juz nawet moj maz, ktory jestvoaza spokoju byl wsciekly, bo nie umial go nijak uspokoic, ja siedzialam i ryczalama mlody sie darl. Mleka straszna. Do tego w dzien malo co spi. Nie wiem, kiedy to sie skonczy :(

Emilchen, ciesze sie, ze u Was wszystko w porzadku.

Susel, chcesz sie zamienic na,dzieci :D ? Juz od dluzszego czasu gul mi skacze z zazdrosci

Indi ja sie całą ciąże modli£am by moje drugie dziecko było grzeczniejsze niż pierwsze.niestety Nina nadrabia za grzeczną siostre i jeszcze kilkoro innych dzieci swoją żywiołowościa i problemami.

izuchna byłam dzisiaj u pediatry - powiedziała żeby karmić bebilonem dha na zmiane z moim i nie jeść nabiałów. Kciuki żeby z pępuszkiem wszystko ok było.
agulqa_b to też silny że już się chociaż te dwa razy przewrócił :) moja jedynie z plecków na boki kombinuje ale to wszystko :)
Suseł czyli Twoja Mała była całkowicie zdrowia tak? Po prostu taką drobną urodę miała? My dzisiaj zważyliśmy małą u pediatry od 25.03 przybrała 80g, w porównaniu do Twoich 100 na 3tyg to dużo, ale i tak jestem zaniepokojona.
Indi a płacze Wam tak tylko w nocy czy w dzień też? Współczuję bardzo

Zdrowa była,wyniki miała dobre.jedyne co to dużo ulewa£a,ale apetyt miała dobry.i tak zostało,je ładnie ale nacwadze tego nie widać i jest drobna po prostu.

Martusia, dzisiaj I wcxoraj jak nie spi albo nie je to wyje. W nocy od 5 do 6 non stop. Jak szlam z nim do lekarza to Cale osiedle slyszalo

reklama
Indi, bez kitu, my mamy bliźniaki!!! Z moim Potworem juz było w nocy lepiej, to znowu od dwóch dni budzi się co godzinę - dwie!!!
KREW MNIE ZALEWA!!!

Do góry