Susel to mam nadzieje ze moja tez po prostu taka urode ma. Indi a w dzien probowaliscie moze zamiast uspokajac na rekach czy kolyszac pokazywac jakies grzechotki albo wydawac dziwne dzwieki? Moja miala trzy dni pod rzad takie ze nie mogla sie uspokoic, jak zaczynala plakac to na rekach probowalam. A potem zauwazylam ze ona przestaje plakac jak zaczyna sie albo tak 'prutac' ustami (wtedy od razu z ryku do smiania) albo popatrzec na grzechotki chce. I odkrylam ze u mnie jak ryczy to albo chce jesc albo jej sie nudzi i trzeba zabawiac.
reklama
bada m.
Fanka BB :)
Indi G identycznie się zachowuje od wczoraj,aż się boje jutra bo mamy szczepienia ale może gorzej nie będzie
Jeżyk współczuje my też wczoraj bez prądu byliśmy wieczorem,ale na szczęście tylko kilka godzin
Martuś witaj :-) mojego krzykacza podczas płaczu żadna zabawka nie uspokoi
Jeżyk współczuje my też wczoraj bez prądu byliśmy wieczorem,ale na szczęście tylko kilka godzin
Martuś witaj :-) mojego krzykacza podczas płaczu żadna zabawka nie uspokoi
Ostatnia edycja:
Martus, owszem grzechotki, ksiazeczki I wszystko co sie z nim robi go uspikajaja. Problem jest jak sie go odlozy. On chce poprostu miec 100% uwagi na sobie, chce zeby caly czas I tylko nim sie zajnowac, a przeciez tak sie nie da.
Bada, piciesze Cie, moj po szczepionkach przez kilka dni byl do rany przyloz, czego I Tobie zycze. Serio, tylko jadl, spal I sral
Bada, piciesze Cie, moj po szczepionkach przez kilka dni byl do rany przyloz, czego I Tobie zycze. Serio, tylko jadl, spal I sral
bada m.
Miłego dnia u nas śnieg pada a co przecież święta się zbliżają (już trzecia wielkanoc ze śniegiem)
izuchna
Zaangażowana w BB
Hej kobietki :-) u nas.też.śnieg i pogoda taka do końca.kwietnia ma.się utrzymać :-/
Po wizycie - Alicji pepuszek spoko za.to przy okazji pokazała siusiak syna i trzeba smarować maścią bo przerasta mu napletek :-( straszność to dla mnie spycham te obowiązki na męża ;-)
pozdrawiam cieplutko
Po wizycie - Alicji pepuszek spoko za.to przy okazji pokazała siusiak syna i trzeba smarować maścią bo przerasta mu napletek :-( straszność to dla mnie spycham te obowiązki na męża ;-)
pozdrawiam cieplutko
agulqa_b
U nas tez snieg pada
Indi moj tez sie drze jak go nie zabawiasz
Indi moj tez sie drze jak go nie zabawiasz
reklama