reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

U nas też okropna pogoda wprawdzie nie pada, za to mocno wieje, ale byliśmy na długim spacerku bo kupiliśmy starszemu porządny rower i nie mógł się już doczekać żeby nim pośmigać :-) mała zabunkrowana w wózku tylko nas trochę przewiało :-)

Ostatnia edycja:
reklama
To Jagoda sie przewraca z brzucha na plecy już...do tego główke ładnue trzyma a na brzuchu leży chetnie i trxyma główke już pod kątem 90 stopni wiec super silna jest.musze sie pochwalić-waże już 2 kg mniej niż przed ciążą czyli 57 kg.spodnie co kupiłam miesiąc temu już wiszą na biodrach,pośladkach...myślałam że gorzej z tym pójdzie.wyjazd do rodziny super,dziewczyny grzeczne,wszyscy zadowoleni.a nowy samochód genialny...

Suseł- a prdypomnij co kupiliscie.

My dojrzewamy do zmiany auta. Już nam zwykle kombi nie starcza :p
Ja chce Renault espace czy jakoś tak.

Jezyk no my właśnie kupiliśmy vana Forda smaxa.ma 3 oddzielne 3bfotele z tyłu,2 foteliki mieszvza sie bez problemu a w środku ja.no i ponad 800 l bagażnika.

Cześć. Postanowiłam się przywitać. Co się stało że o godzinie 9 z minutami nikt nie pisze. Od porodu nie wchodziłam do Was ( brak czasu przy trójeczce + ogromne kłopoty zdrowotne niestety ). Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki. Miłego dnia i lepszej pogody niż u nas.

Hehe no właśnie Bo,u,nas.masakra niby tylko godzinkę.przesunięcie.ale jakoś Alicja się kompletnie rozregulowała i ze spaniem był kłopot. Do tego cały tydzień ma padać deszcz :-(

U nas nocki wróciły do normy. Jedna pobudka i potem już rano.
Ale Piotrek zaspal i nie uszykował chłopaków na autobus i zostali w domu. Wrrr. Przez te choroby i ciągłe siedzenie w domu drażnią mnie własne dzieci.

Pogoda do dupy. Wieje strasznie i raczej ze spaceru nici, bo nic nie wskazuje, że się rozpogodzi.
Kurcze co z tą pogodą.

reklama
Sylwi, zdrowka dla Was!

Jezyk, a ten espace to nie jest 7 osobowy? On sie taki duzy wydaje:)

Karpanna, mam nadzieje, ze nic powanego.

Susel, bo nasze stycxniowe dzieciaczki megasilne sa ! Nasz sie zaczal przewracac z brzuszka na plecki w 7 TYG, z z pleckow na brzuszek tydzien pozniej. Teraz jak sie ho posadzi to siedzi, ale trzeba asekyrowac zeby sie nie przewrocil do przodu, za to nie chce lezec I sie drze :)

Nasz sobie ze zmiany czasu nic nie robi. Budzil sie o stalych porach tak jak wczesniej, wiec nocka z dupy jak zawsze.

U nas zmiana na lepsze z kupami. Odpukac, ale od czwartku do d,isiaj robil po jednej dziennie :)

Ostatnia edycja:
Do góry