reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nieobecna87 a to.powiatowy szpital?

Agus123 Zazdroszczę, ja nie mam miejsca na basen. W ten upał nawet nie Wychodzę na dwór

Wybieram się Dziś do lekarza bo ten mój kaszel Wykończy mnie. Czuje jak mi w oskrzelach rwie.

Moja mała wreszcie zasnęła

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

reklama
Żelka- Nie mogę sobie nawet wyobrazić takiej tragedii... współczuję matce ale też temu ojcu który do końca życia będzie musiał z tym żyć...

Bella- Ja dopiero od kilku dni w miarę normalnie funkcjonuje. Nie chce zapeszać ale 2 dni dosłownie zero mdłości- jeszcze tylko trochę zmęczona jestem i mam zdecycowanie mniej energii niż przed ciążą ale całe szczęście już bez mdłości !!!

A TIRÓWKĄ już jestem, tylko nie mogę jeździć z załadunkiem (po kursie już będę mogła :-D)

Wow- ale numer :tak:i co chcesz jeździć ? Ale extra :tak:

nieobecna- w szpitalu przynajmniej zmuszą Cię do leżenia !!! Trzymaj się i pisz !!!

alecta- to miłej lektury :-D ja też z reguły nadrabiam na raty bo jeszcze pisze na forum budowlanym i nie mogę się zorganizować. Co do pracy to wiesz później liczy Ci się średnia z 12mcy i zawsze te 3miesiące nieco obniżą dochody... a później jeszcze macierzyński. Ja z powodu wyliczania średniej przełożyłam operację kolana- bo dzidzie planowaliśmy i pierwotnie mieliśmy się starać jak będę wracać do formy ale ostatecznie jak miałam wizję około 4 miesięcy na L4 no to zabieg przełożony- trochę będzie mi ciężko później z dużym brzuchem z tym kolanem ale cóż... tak się żyje w naszym kraju. Szef, myśli o swojej wygodzie nie doceniając Twoich starań... a to przykre bo mogła byś się już byczyć na L4....

Żelka- ja jeszcze badań nie zrobiłam a niedługo wizyta. Bez śniadanie nie wyjdę z domu bo padnę- mam początki cukrzycy jak w poprzedniej ciąży, czekam aż mąż będzie trochę wolniejszy rano to pojedzie ze mną...

Aguś- ja też planuję zakup takiego dużego basenu, co woda cały sezon może sobie stać z filtrem itd ale nie mogę zdecydować się na rozmiar...

O matko jakoś przebrnęłam :cool2::cool2::cool2:

Hej.
nieobecna, trzymam kciuki.
Co do Bavarii to muszę powiedzieć, że szczerze się rozczarowałam. Wcale smaku piwa tam nie czułam. To już chyba raz na jakiś czas pozwolę sobie na Lecha Free. On to chociaż ma posmak przypominający piwo.
U nas też robi się gorąco...niedługo do pracy. Nie mam sił w taką pogodę. Jeszcze trochę...

Wczoraj zaczęłam Was czytać ale padłam i dziś za dużo nie pamiętam…

Nieobecna
trzymam kciuki za pomyślne ułożenie spraw. Nie będę komentować naszej służby zdrowia, bo tylko nam wszystkim się humor popsuje od rana.

A co do tej nowej Warki Radler- no jakbym oranżadę sobie kupiła… niestety smaku piwa nie ma wcale, więc stoją w barku jeszcze 3 puszki i czekają na jakiegoś zbłąkanego wędrowca.

Dominisia pojechała z teściową na spacer (pewnie jezioro zaliczą, żeby nogi pomoczyć) to mam chwilę odpoczynku. Chciałam pospać, ale za oknem wielkie koszenie trawy i przycinanie krzaków.

Hej ;-) ja jak zwykle rano z okropnym samopoczuciem :-/ zjadłam banana gdzieś wyczytałam ze ma pomóc zobaczymy... Młoda juz od 8 mnie męczy zaraz trzeba będzie się ogarnąć i pójdziemy na rower

Nieobecna - :-( szkoda no ale co zrobić może lepiej jak polezysz plackiem pod opieką oboje się stresujecie to i.kłótnie są najlepiej się przytulic i nie dyskutować w takich sytuacjach...niezle cyrki u Ciebie :-/

Nulini - fajny masz zawód musisz być baba z jajami :-D

Alecta - niezły szef... Udanego wyjazdu fajna niespodziankę szykujecie ;-)

Mama blogerka - o matko to miałaś pobudke dla mnie 8 to świt :p

Zelka - ja jutro chce iść ale właśnie mnie uswiadomilas ze trzeba być na czczo :-/ tez nie wiem czy dam radę

Agatekw - haha no na to nie wpadłam :p :p

aguś- ja myślałam żeby najgłębszy to do 1m żeby młody mógł się bezpiecznie pluskać... coś na allegro znalazłam typu 7w1 i dużo taniej wychodzi niż ostatnio w obi niby w promocji.. Ale jeszcze zobaczymy :tak:

Ale mnie nakręcacie na to piwko... no chyba jutro się przejdę i poszukam :sorry2:

nieobecna, o masakra! Mam nadzieję, że się ogarną i Cię przyjmą :baffled:

malinka, ja to bym strasznie chciała jeździć, UWIELBIAM jazdę ciężarówą, ale Małżon mi w życiu nie pozwoli :-p Chyba że sam zrobi prawko i będziemy jeździć razem, jak już dzieci odchowamy :-D

McPearl, dla mnie Bavaria to smakuje jak totalnie wygazowane piwo no i bez goryczki...

femme fatale, nie ukrywam, że zawsze na jazdach największą frajdę miałam z gapiących się na mnie innych kierowców czy przechodniów :-D

Ale upałek...

reklama
Miłego dnia :-)
Ja dziś poszłam na wyniki,głodna bez kawki,a i tak ich nie zrobiłam,bo się okazało,że musze zrobić je tam gdzie chodzę do gina,bo inaczej płatne,a że nazlecał tego sporo to nie opłacało mi się płacić,więc jutro od nowa-na wyniki:sorry2:

Do góry